Unik Advosys er også en software for virksomhedsjuristen

Er du virksomhedsjurist eller advokat og er du træt af at håndtere dine sager i en kombi af officepakken og fildrevet, så tilbyder vi en softwareløsning til dig med det vigtigste, du har brug for sags- og dokumenthåndtering.

Unik Advosys’ grundpakke til virksomhedsjurister består af en række værktøjer til at holde styr på jeres sager. Med denne pakke kan du oprette sager, gemme dokumenter på sagerne og trække e-mails over fra Outlook, så de gemmes direkte på sagen. Du får samtidig en pakke standardskabeloner med, og du kan altid tilføje alle de ekstra standardskabeloner, som du har brug for. Det bliver ikke nemmere.

Fordelene er, at det hele er gemt ét sted, så du ikke skal lede eller være bekymret for dokumenter slettes på drevet. Er der flere kolleger i dit team, sikrer du også gennemsigtighed for alle medarbejdere, så er der en på ferie, går tingene ikke i stå. Og så er vores andre kunder ikke i tvivl, Outlook integrationen er altafgørende.

Vi har dog mange flere moduler til Unik Advosys, og du har naturligvis frit valg blandt alle de moduler. Vi tilbyder eksempelvis til håndtering af inkasso- og konkurssager samt integrationer som digital underskrift.

Som intern advokat/virksomhedsjurist er det afgørende, at man let og hurtigt kan arkivere sine e-mails. Derfor faldt vores valg på Unik Advosys, da de har en rigtig god integration med Outlook.

Advokat Martin Stimpel Stenled, Rambøll

Kontakt os hvis du vil vide mere om Unik Advosys for virksomhedsjurister

Unik bolig

Hør mere..

Kontakt direkte eller bliv ringet op

Bestil et tilbud eller en demo i dag og få det komplette produktoverblik.

Vi afholder både fysiske og digitale møder alt efter dit ønske.

Kontakt

Peter Gradman