Integrationer i Unik Advosys gør din softwaredag nemmere

Gør din softwaredag smidig og effektiv med integration til de programmer du har brug for.

Integrationer i Unik Advosys med nøje udvalgte partnere

Unik Advosys har rigtig mange muligheder, og med vores partnere kan du opnå endnu flere fordele i form af digitaliseringer og effektiviseringer.

Vi har et bredt partnerprogram, hvis formål er at sikre vores kunder optimal oplevelse og værdi i deres forretning. Vi samarbejder med de bedste leverandører på markedet, og de fleste af vores partneres softwareløsninger er integreret med Unik Advosys for at sikre dig de mest smidige arbejdsgange.

Med integrationer i Unik Advosys slipper du for at skifte mellem mange programmer i løbet af din arbejdsdag. Få samlet dine mest brugte funktioner et sted – i din Advokatløsning.

Integrationer hjælper dig med at bevare overblikket uden at gå på kompromis med tilgængelige funktioner.

Ønsker du at blive Unik Advosys Partner eller ønsker du at benytte en af disse integrationsmuligheder, så scroll til bunden af siden, for at se kontaktinformationerne.

Find din KYC-partner

Unik advosys

IDfication

Med IDfications løsning, er det muligt Simpelt, Sikkert og Ordentligt at udveksle ID med jeres kunder og klienter. I får mulighed for nemt og sikkert, at indhente ID på kunder og klienter og overholde Kend-din-kunde krav (KYC), og leve op til dele af Antihvidvask lovgivningen (AML).

Læs mere

Unik advosys

Creditro

Creditro har specialiseret sig i udvikling af intelligent software til efterforskning af økonomisk kriminalitet. Creditro har brugt deres erfaring til at udvikle en platform, der kan hjælpe med at stoppe økonomisk kriminalitet.

Læs mere

Unik advosys

Dikitale

Med Dikitale kan du opnå sikker, hurtig og papirløs identifikation af klienter, der er underlagt krav om KYC. Her er identitetsplatformen til samtykkebaseret klientverifikation og compliance-dokumentation – i ét automatiseret sikkerhedstjek.

læs mere

Unik advosys

Resultmaker

Resultmakers løsning er udviklet til at håndtere virksomheder, organisationer, foreninger og private personer, både danske og udenlandske.
Løsningen digitaliserer hele KYC processen, så I undgår at skulle benytte flere værktøjer.

Læs mere

Unik advosys

NewBanking

NewBanking tilbyder en sikker løsning til KYC og GDPR compliance. 
Platformen NewBanking Identity gør det nemt at indhente, verificere og håndtere kundedata fra både personer og virksomheder.

Læs mere

Udvid dine muligheder for kommunikation

Unik advosys

CIM Mobility/SMS

Send SMS og påmindelser via SMS direkte fra Unik Advosys og Outlook. 95 % af afsendte SMS bliver læst og det typisk indenfor få minutter. Du kan fx minimere glemte aftaler med SMS-påmindelser.

Læs mere

Unik advosys

e-Boks

Med integration til e-Boks kan du sikkert fremsende dokumenter direkte til modtagers e-Boks. Du får hurtigere levering sammenlignet med almindelig post. Modtager kan sikkert opbevare sine dokumenter i e-Boks.

Læs mere

Unik advosys

Flexfone

Har du Flexfone integreret i Unik Advosys, får du registreret mere af din telefontid og du finder let frem til klienters sager m.m.

Læs mere

Optimer funktioner til økonomi

Unik advosys

Nemkonto

Foretag udbetaling til NemKonto. Du undgår at indhente og vedligeholde kontonumre. Alt du skal bruge er et CVR- eller CPR.nr.

Læs mere

Unik advosys

Aiia

Automatiser din afstemning med data fra alle jeres konti på tværs af banker.

Læs mere

Unik advosys

Signflow

Automatiser fakturahåndtering til glæde for dit tidsforbrug, korrekte godkendelsesprocedurer og sikkerhed i korrekt håndtering. Systemet håndterer både sags- og driftsrelaterede kreditorfakturaer.

læs mere

Unik advosys

Acubiz

Bilagshåndtering har aldrig været lettere. Du registrerer hurtigt og nemt udlægsbilag på farten og får registreret din kørsel.

Læs mere

Unik advosys

Visma DataLøn

Importer jeres lønposteringer fra lønsystemet direkte til en kassekladde i Unik Advosys. Brug hellere din tid på forretningen end på at lave løn.

Læs mere

Unik advosys

Lessor

Importer jeres lønposteringer fra lønsystemet direkte til en kassekladde i Unik Advosys. Brug hellere din tid på forretningen end på at lave løn.

Læs mere

Optimer funktioner til inkasso

Unik advosys

Experian

Foretag indberetning til RKI, indhent kreditvurdering og indsend oplysninger til kreditvagten m.m. direkte fra Unik Advosys. Du sikrer opdaterede data og samtidig sparer du tid, ved at arbejde i én løsning.

Læs mere

Unik advosys

Debitorregister

Opret kreditorer og indberet debitorer direkte fra Unik Advosys til Debitorregisteret (tidligere kendt som Bisnode). Du mindsker tastearbejde og sikrer korrekte oplysninger.

Læs mere

Unik advosys

Betalingsservice

Brug betalingsservice i dine inkassosager.
80% af debitorer, der tilmelder afdrag til betalingsservice overholder deres afdragsordning, men kun 40% overholder afdragsordningen ved indbetalingskort.

Læs mere

Flere muligheder

Unik advosys

PDF++

Få hurtigt og simpelt klargjort dine dokumenter, fx til min retssag. Du kan bl.a. tilføje bilagsstempler, samle eller opdele dokumenter og OCR behandle dem.

Læs mere

Unik advosys

Penneo

Digitaliser dine dokumenttransaktioner effektivt og sikkert med Penneo. Indhent f.eks. digital underskrift samt foretag hvidvaskhåndtering direkte fra Unik Advosys med integration til Penneo.

Læs mere

Unik advosys

InfoSuite

Få dybdegående indsigt i virksomhedens performance med Business Intelligence fra InfoSuite. Løsningen indeholder en startpakke med standardrapporter tilpasset specifikt til en advokatvirksomhed.

Læs mere

Unik advosys

MSøg

Med få klik kan du finde erhvervsguidens paradigmer hos Karnov Group og overføre teksten til dokumenter i Unik Advosys. Du har derfor hurtigt opdaterede og validerede kontrakter og aftaler.

Læs mere

Unik advosys

Dokumenter.dk

Lav juridiske dokumenter online på få minutter. Vælg skabelon direkte fra Unik. Virksomhedsdata integreres direkte via CVR.
Du sparer 90% af tiden og fjerner risiko for fejl. Altid ajourført og kvalitetssikret.

Læs mere

Unik advosys

Jurabox

Lav juridiske dokumenter på rekordtid – uden dyre fejl. Vælg paradigme, tilret i realtid og send direkte til klienten som udkast eller færdigt dokument. Altid kvalitetssikret og i et flot layout.

Læs mere

Kontakt os allerede i dag

Interesseret i at blive en Unik Advosys Partner?

Kontakt vores Markedsdirektør, Gitte Bisgaard Døhr, og hør mere om hvordan du bliver partner hos Unik Advosys.

+457642 1129

gb@unik.dk

Interesseret i at udvide din Unik Advosys løsning?

Kontakt Claus Christensen eller din kontaktperson fra Unik Advosys Salg for at høre mere om løsningerne, få en demo eller et tilbud.

+453975 0421

cch@unik.dk

Mangler I licenser eller skal I have en ny integration?

Har du brug for yderligere en licens eller har du besluttet dig for at tage en integration eller nyt modul i brug, så kontakt Mai-Britt Willberg.

+457642 1144

mwi@unik.dk