Få indsigt i din branche med Unik Bolig Akademiet

Med eksperter på sidelinjen har vi udviklet et unikt brancheakademi i fem moduler, som gør dig skarp i ejendomsadministration.

Lovgivninger, ejendomstyper, økonomi, administration, rapportering osv. Ejendomsadministration er en kompleks størrelse, som kræver at man holder tungen lige i munden. Hos Unik Bolig har vi rigtig godt styr på branchen og ejendomsadministration, for vi har udviklet software til det siden 1986, og har hver dag fingeren på pulsen både når det gælder ny lovgivning, Best Practice og kundeindsigter generelt.

Al den viden har vi nu samlet i Unik Bolig Akademiet, som giver dig overblikket i branchen, og hvordan man administrerer ejendomme, hvad end det er almennyttige, private, foreninger eller erhvervslejemål. Den er bygget op om Unik Boligs kunders forretningsgange og dagligdag i ejendomsadministration.

5 moduler – du vælger selv

Unik Bolig Akademiet er skruet sammen i 5 moduler. Det er bygget op med et grundmodul om lovgivning og ejendomsadministration generelt, som danner grundlag for de andre 4 moduler, hvorimod de andre 4 moduler er uafhængige special moduler, som er opdelt på privatudlejning, almennyttige lejemål, foreninger og erhvervslejemål.

Man køber grundmodulet sammen med et af de 4 special moduler først, og derfra kan der vælges frit, hvilke af de andre administrationsområder, man ønsker at vide mere om.

Hvis man gennemgår det fulde Akademi, får man et diplom på det gennemførte Unik Bolig Akademi.

Modulernes indhold

I grundmodulet får du et overblik over de forskellige ejendomstyper og de regler de skal administreres efter. Du kommer rundt om tekniske forholde, lejeopkrævning, lejeregulering og forbrugsregnskaber, regnskaber, moms og rapportering. Kort sagt, du får overblik og overordnet forståelse af opgaverne indenfor ejendomsadministration.

De 5 moduler

  • Administration af ejendomme – et overblik
  • Administration af privat boligudlejning
  • Administration af almennyttige boliger
  • Administration af foreninger
  • Administration af erhvervslejemål
Læs mere om Akademiet her

I hver af de 4 specialmoduler er formålet at beskrive i dybden de gældende regler og processer for den pågældende ejendomstype, da der findes store forskelle. For almene boliger er især ventelister, fremleje og beboerdemokrati vigtige, hvorimod privatudlejning er der større fokus på ind- og fraflytning, forbrugsregnskaber og vedligeholdelsesplaner, men de to typer har også overlap og det samme gælder for foreninger og erhvervslejemål. Så du kommer kort sagt i dybden med hver ejendomstype.

Hvordan fungerer det?

Det er ganske enkelt. Du køber adgang til Akademiet via vores onlineshop, hvor du kan betale med kreditkort. Først vælger du en startpakke, og når du er klar, udbygger du med vores tillægs-moduler – ét eller flere ad gangen. Under købsprocessen opretter du en bruger, og så har du adgang til dine kurser i en måned. Samme bruger logger du ind med for at købe tillægs-modulerne.

Dit login er individuelt og må ikke deles.

Unik bolig

Kontakt

Vil du vide mere?

Kontakt Charlotte, hvis du har brug for at vide mere om Akademiet eller ønsker en corporate aftale til flere brugere.

Kontakt

Charlotte Højgaard Jessen