Unik Bolig
Boligsoftware

Vores brede udvalg af
modulbaserede løsninger matcher ethvert behov.
Også dit. Både nu og i fremtiden.

Nem og effektiv boligadministration

Med Unik Bolig får I et stærkt sagsbehandlerværktøj, der indeholder alt, hvad I har brug for i en boligadministration. Løsningen er fremtidsorienteret og moderne, og sammen med vores kunder arbejder vi hele tiden på at udvikle og optimere produkterne.

Unik Bolig er den mest omfattende løsning af sin art i branchen, og systemet understøtter jer i alle opgaver med opkrævninger, rykkere, bogføring, vedligeholdelseskonti, breve, e-mails, oversigter over ledige lejemål, ventelister, indberetning til LBF, scanning af fakturaer, ledelsesrapportering, driftsbudgetter, varslinger og meget mere.

Vi har gennem vores mangeårige markedserfaring og samarbejde med mange kunder oparbejdet en stor viden om boligadministration, som vi har implementeret i løsningen. Derfor er Unik Bolig i dag det mest komplette system til boligadministration.

Vi ser relationen til vores kunder som mere end et kunde-leverandør forhold. Vi lægger derfor vægt på at være en stærk samarbejdspartner både i opstartsfasen og i den daglige drift.

Almen administration

Unik Bolig er det ideelle valg af administrationssystem for alle boligorganisationer, og systemet opfylder jeres behov, uanset om I administrerer få lejemål eller mange tusinde lejemål. Det er en samlet løsning med skræddersyede funktioner til gavn for både jeres administration, medarbejdere og beboere.