Administratorbesvarelse

Enkelt og elegant

“Det gør vores dagligdag meget nemmere, at alle vores brevskabeloner er blevet ensrettet og vores administratorbesvarelser er lagt ind i én skabelon. Nu kan systemet selv finde ud af, hvordan brevene skal fremsendes, og vi skal blot ’trykke på knappen’.”

Bente Maarup Pedersen, Ejendomsadministrator, WTC advokaterne A/S

Administratorbesvarelse, mæglerskema, ejerlejlighedsskema:

Uanset navnet gør vi processen let og sikker. Har I jeres administratorbesvarelser liggende som skabeloner pr. ejendom og foreningstype? Og skal I rette alle skabeloner, når en dato skal opdateres?

 

Spar tid. Mminimér fejl. Opdatér data ét sted

Vi kan lette jeres proces med en unik skabelon, der henter alle informationer ind om henholdsvis lejer, beboer eller andelshaver. Og med blokbetingelser sikrer vi, at andre relevante informationer hentes ind fx samlet opkrævning pr. termin, varslede reguleringer, areal- og fordelingstal, vedtægtsbestemmelser og information om ejendommen.

 

Med ét klik

Det betyder, at I kan danne en administratorbesvarelse med ét klik. At I ikke længere skal huske på de tilføjelser og rettelser, I normalt håndterer fra gang til gang. Med en specialudviklet skabelon dannes jeres administratorbesvarelse opdateret og let – hver gang.

 

Hvem har glæde af dette

Har I mange ejendomme

Få styr på jeres data, spar tid, minimer fejl og opdater kun ét sted.

 

Regner I med at skulle vokse

Gør det rigtigt fra starten. Vi rådgiver dig i forhold til hvilke faciliteter, du skal oprette i Unik Bolig, så du altid kun skal opdatere data ét sted.

 

 

Det foregår det hos jer og prisen inkluderer forberedelse og et efterfølgende online servicetjek.

Pris 30.000 kroner ekskl. moms og kørsel

Unik bolig

Gør det effektivt

Spar tid

Kontakt

Tanja Aagesen