Nu kan du bestille i den første indkøbsportal via Ordremodulet

Udgivet d. 24.03.2021

Ordremodulet er vores første modul bygget i det nye webbaserede Unik Bolig, som vi introducerede en kort video af i november (se den her). I version 2020.8 introducerede vi første del af moderniseringen af ordremodulet, som har stor betydning for jeres daglige arbejde. En del af de vigtigste funktioner blev effektiviseret, gjort endnu smartere og mere sikre ift. fejl og svig. F.eks.:

  • Vil en faktura baseret på en ordre blive automatisk bogført
  • Du kan udbygge din økonomistyring med hvad der er ordret, således den medregner det i f.eks. kvartalsopfølgninger
  • Meget færre klik når du skal taste en ordre, og meget af det autoudfyldes
  • Kan der opsættes maks grænser for hvor meget den enkelte må bestille for og en ordre kan sendes til godkendelse inden den afsendes.

 

Nu har vi rullet anden bølge af ordremodulets modernisering ud i version 2021.2, og det sætter endnu engang fokus på effektiviteten af dine arbejdsprocesser.

(billede fra test af ordremodulet)

 

Første integration til indkøbsportal er klar

I version 2021.2 har vi lavet den første integration til en indkøbsportal, Bolind, og vi har flere aftaler på vej, som vi snart kan løfte sløret for. Integrationen gør det endnu nemmere og hurtigere for dig, at kunne bestille direkte via Unik Bolig til den enkelte ejendom, samtidig med at det kobles til en faktura i systemet som automatisk bogføres. Det sparer dig en masse tid.

En ekstra funktion vi har introduceret nu, er at det er blevet muligt at massesende ordrer direkte fra ordreoversigten. Det betyder, du kan starte en workflow godkendelse direkte i ordreoversigten, og slipper for at gå ind på den enkelte ordre for at godkende den. Det vil spare dig rigtig meget tid.

Vores nye ordremodul bliver løbende udbygget blandt andet forventer vi flere webshops vil blive tilknyttet løbende.

Bruger du Bolind, så kan du læse mere om integrationen med dem her.