Unik er, igen, kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser

Udgivet d. 19.03.2021

Great Place to Work finder hvert år Danmarks bedste arbejdspladser baseret på medarbejderundersøgelser. Alle virksomheder der ligger over et hvis gennemsnit certificeres, og derudover kåres dem der ligger højest på listerne. GPtW har den 18. marts virtuelt offentliggjort Danmarks Bedste Arbejdspladser® 2021.

Unik er blevet kåret som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser® 2021 i kategorien “50-499 medarbejdere” og blandt “IT-virksomheder“.

Vores HR chef, Jesper Stampe, udtaler: ”Vi er så stolte over, at kunne opretholde en arbejdsplads på dette niveau, selvom vi står i en corona-pandemi. Medarbejderne former stadig Unik sammen, selvom vi primært mødes offline, og vi mærker også, at alle nyder at kunne komme mere tilbage på kontoret igen. Vi skal helt sikkert fejre denne succes – på virtuel manér i første omgang, og fysisk når det igen tillades”.

 

Hvis du kunne tænke dig at være en del af Unik, så søger vi i øjeblikket en del IT medarbejdere til nye store projekter. Se de ledige stillinger her