lejlighedsbygning blå og orange

Version 2020.8 i Unik Bolig er klar

Udgivet d. 19.11.2020

Fredag den 13. november releasede vi den nye version 2020.8 i Unik Bolig, og nu er version 2020.8 klar til at blive implementeret ude hos jer, og den indeholder mange spændende nyheder.

 

Oplysningspligten  – det nye EU-direktiv

Den største nyhed i version 2020.8 er, at den understøtter det nye EU-direktiv om synliggørelse af energiforbruget. EU-direktivet trådte i kraft den 25. oktober, og det går ud på, at man som udlejer nu har pligt til to gange årligt, aktivt at informere sine lejerne, at de kan tilgå deres forbrugsoplysninger. Formålet er, at gøre lejerne bevidste om deres forbrug som incitament til at nedsætte det individuelle forbrug og dermed belaste miljøet mindre – og derfor vægter udlejers halvårlige oplysningspligt tungt.

Funktionaliteten i version 2020.8 giver alle målerfirmaer adgang til at sende forbrugsaflæsninger som pdf-filer, der automatisk læses ind i Unik Bolig, og som nemt kan udstilles på BeboerWeb eller i MinLejebolig. Når lejerne aktivt skal informeres, kan man enten nemt og hurtigt udsende en besked om de opdaterede forbrugsoplysninger eller sende dem direkte som vedhæftning i en mail til lejerne.

 

Nye funktioner og muligheder

Vi har også udviklet et helt nyt ordremodul, som afløser Rekvisitionsmodulet, så det bliver hurtigere og nemmere at oprette en ordre.

Og vi har lavet en hel del nye tiltag i selvbetjeningen i Beboerweb. Så nu kan lejerne både opsige via selvbetjeningen og anmode om ret til husdyr og installationer.

 

Vi har løbende udsendt nyhedsbreve om den nye version, men hvis du ikke har modtaget dem kan du læse dem herunder.

Oktober nyhedsbrev

November nyhedsbrev

 

Ønsker du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, kan du gøre det her