Version 2021.2 i Unik Bolig er klar

Udgivet d. 17.03.2021

Vi har masser af spændende nyheder med i den nye version 2021.2, som blandt andet betyder du nu kan bestille direkte hos Bolind fra Unik Bolig, indberette granskning direkte til Landbyggefonden, få vist betalingsidentifikation på BeboerWeb, og så har vores nye ordremodul, der så dagens lys i version 2020.8 fået endnu flere funktioner.

 

Rekvisition via Indkøbsportal Bolind

Indkøbsportalen Bolind kan nu anvendes fra DriftWeb og det nye ordremodul. Bolind understøtter nu tilknytning af kontonumre på indkøbsportalen. Du kan læse mere om løsningen her. 

 

Granskning – PPV indberetning til Landsbyggefonden

Der er udviklet mulighed for at indberette granskning til Landsbyggefonden. Der sendes en selvstændig mail med information til almene kunder med dokumentation. Dokumentationen bliver også lagt på dokumentationsportalen. Alle almene kunder bliver inviteret til et webinar omkring udviklingen den 17. marts kl. 13.00-13.45. Vi laver en gennemgang af opsætning i Unik Bolig og viser processen ‘Granskning – PPV indberetning til LBF’. Målet er, at du efterfølgende kan lave opsætning og indberetning uden af være afhængig af support fra Unik. Webinaret er gratis. Se mere og tilmeld dig her.

 

Få vist betalingsidentifikation på BeboerWeb

Nu er der godt nyt til jer der ikke har en DIBS betalingsaftale, for nu er der mulighed for betaling med indbetalingskort i BeboerWeb. Du kan nu synliggøre FI-kort oplysninger, som vi kender fra girokort og regninger, i BeboerWeb, således at lejer kan kopiere FI-oplysningerne ind i sin Netbank og betale sin husleje eller restance.

 

Ny funktionalitet til ordremodulet

Der er lavet følgende nyudvikling i ordremodulet:

  • Mulighed for at massesende ordre fra ordreoversigten
  • Mulighed for at starte godkendelsesworkflow fra ordreoversigten
  • Integration med indkøbsportalen Bolind

 

Du kan læse mere om den nye udvikling til ordremodulet i dokumentationsportalen.