Lillian Jul Hansen

Afdelingschef i Bolig-Support, -Run & PMO

Mød din kommende chef

Hvad er vigtigst for dig i dit team?

Det vigtigste er, at mine medarbejdere trives. Trivsel skaber en positiv energi som smitter af på andre. Vi skal fungere sammen – det er jo mange timer et supportteam er sammen hver dag. Og så er det vigtigt, at medarbejderne har indflydelse på deres egen hverdag. Det kan være i forhold til arbejdsopgaver, projekter, uddannelse, arbejdstid – ja, ligegyldigt hvad det er, så tager vi en åben dialog om det.

Hvad forventer du af dine medarbejdere?

Jeg forventer, at man som supporter selv kan styre sin hverdag, og at alle gør, hvad de kan. Vi har en fælles oversigt over sager og her bidrager alle til at sagerne bliver løst. Og så opfordrer jeg mine medarbejdere til at komme til mig, hvis de har noget, de gerne vil have vendt.

Hvordan er du som person?

Jeg er meget nysgerrig og søger hele tiden ny viden. Jeg er en positiv person, der ser muligheder frem for begrænsninger. Jeg kan godt lide at kaste mig ud i nye ting og se, hvad der virker. Derudover er jeg meget nærværende overfor mine medarbejdere, og jeg lægger stor vægt på at lytte og forstå problemstillinger, så de kan blive løst.

Hvad bruger du din fritid på?

Jeg træner i fitness center – styrketræning, crossfit og yoga. Jeg går også mellem 4-8 km. hver dag med vores Golden Retriever – her bliver hovedet tømt. Og så elsker jeg middelhavsplanter i haven især palmer. Min mindste palme er 75 cm. og den største er 2½ m.

Se Lillians LinkedIn