cover image

Dygtig supporter til Unik Advosys

Vi leder efter en dygtig supporter, der brænder for en god kundeoplevelse, er servicemindet og holder hovedet koldt i travle perioder.

Unik Advosys står bag den markedsledende brancheløsning til advokater og juridiske enheder, som er et centralt værktøj i kundernes arbejde med sagsbehandling, kommunikation og økonomi. 

Din rolle
Som supporter er du den første vores kunder møder over telefon eller mail, når de står med et problem. Det er derfor afgørende, at du er servicemindet og trives med at have kontakt til mange forskellige brugere i løbet af en dag. Du skal også have lyst til at arbejde med IT og trives i en omskiftelig hverdag.

Dine primære opgaver vil være:

  • Direkte brugersupport på telefon og mail, i alle vores IT-løsninger og software.
  • Løbende holde dig ajourført med nyudvikling og opdateringer til vores eksisterende IT-løsninger.
  • Du vil dagligt blive udfordret, da der konstant er nyudvikling i vores produktportefølje.
  • Opfølgning på rettelser hos vores udviklingsteams samt tilbagemelding til vores kunder.
  • Tæt samarbejde med konsulenter, account manager og udviklere.

Om dig
Vi ved, at vi skal lære dig en masse nyt og spændende, ingen kan det hele fra starten, så vi forestiller os, at der er flere adgange til denne stilling.

Du kan have erfaring med 1. level software support og er teknisk anlagt eller du er uddannet advokatsekretær med finans som speciale eller kender til arbejdet på et advokatkontor, som superbruger i IT-systemer. Måske har du endda arbejdet med Unik Advosys og har lyst til at bruge din faglighed i en ny sammenhæng? Som person er du udadvendt, positiv og velformuleret. Du har flair for IT, er lærevillig og nysgerrig efter altid at finde den bedste løsning for vores kunder.

På en typisk hverdag skal du kunne håndtere mange bolde i luften, og arbejdet kræver struktur og overblik når der skal arbejdes sammen med både kunder og kollegaer.

Unik Advosys er tæt integreret med Microsoft platformen og det er derfor en fordel, hvis du er vant Microsoft bruger.

Teamet
Du bliver en del af en dedikeret afdeling med flere teams, som arbejder på hver deres område. Teamet du bliver en del af, består af 5 support konsulenter der har baggrund som advokatsekretær eller IT supporter. Udover supportteamet rummer afdelingen også et team af sælgere, konsulenter, udviklere og Product Ownere. Vi kan love, at teamet har humor, holder humøret højt selv i travle perioder og sammenholdet kan også strække sig udover arbejdstiden. Hvis der opstår behov for det, hjælper vi altid hinanden på tværs og er ikke bange for at have forskellige kasketter på.

Mød en medarbejder
Vi har spurgt en del af vores medarbejdere fra forskellige stillinger og teams i Unik, hvad det bedste er ved deres jobs. Mød dem her.

Hvorfor er Unik blandt Danmarks bedste arbejdspladser?
Fordi vi har et fantastisk fællesskab, og vi har dygtige og kompetente ledere, som er gode til at opfylde deres medarbejderes behov fagligt og personligt. Vi har fokus på work-life-balance med fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde. Og så forestil dig at møde ind til morgenmad på kontoret, kaffe og frisk frugt ad libitum, is i sommerperioden og en lækker kantine med vores eget køkkenpersonale året rundt.

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker
Unik blev etableret i Vejle i 1985 af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratoren og senere Unik Advosys til advokatbranchen. Efter 10 års samarbejde fusionerede Unik og Logicmedia i maj 2021 for i højere grad at sammensmelte kompetencer og produkter til fremtidens brancheløsning for ejendomsadministratoren.

I dag står der mere end 220 kompetente og passionerede mennesker bag vores brancheløsninger. De er fordelt på vores kontorer i Vejle, København, og Aalborg og står sammen i en agil og flad organisationsstruktur, som giver plads til input, samarbejde og udvikling i hele organisationen.

Great Place to Work har kåret Unik, som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er, fordi vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse.

Læs mere om Unik som virksomhed her

 

Søg stillingen
Stilling
Dygtig supporter til Unik Advosys
Lokation
Vejle
Linda Høgh Griffin
Linda Høgh Griffin
Afdelingschef
Tlf.: 27 27 04 40