cover image

Erfaren Account Manager

Mestrer du hele salgsprocessen? Og brænder du for salg, den gode kundedialog og det at skabe relationer? Så har vi jobbet til dig!

I Unik er vi ved at bygge fremtidens platform til boligbranchen og det er lige så spændende, som det lyder. Vi søger lige nu en ny kollega med en stærk salgsprofil, der har lyst til at udvikle sin egen kundeportefølje. Teamet består af chefen Ian, fem dygtige og engagerede account managers og en salgssupporter, der både har kontakt til vores over 450 kunder og også arbejder med ny salg.

Din rolle
Som account manager får du ansvaret for din egen kundeportefølje, som du både skal udvikle og vedligeholde. Vi har en stærk kundebase, der er glade for vores produkter og vi søger dig, der motiveres af at skabe og vedligeholde vores stærke kunderelationer. Kunderne er både indenfor det offentlige og private og erfaring med begge segmenter er en fordel. For at få succes i stillingen er det derfor vigtigt, at du sætter en ære i den gode kundeservice, er struktureret og kan holde mange bolde i luften. Vores kundeportefølje spænder bredt, hvad angår kundernes størrelse, interne viden og behov for kontakt med account manager og det er vigtigt, at du tilpasser dig kundes behov. Vi er et softwarehus med stor fokus på IT, og har du erfaring med salg af IT produkter, er det helt klart en fordel. 

Dine primære opgaver vil bestå af følgende:

  • Udarbejde tilbud og sælge Unik Bolig 
  • Kunderådgivning
  • Udvikle og vedligeholde din kundeportefølje
  • Du er single point of contact for dine kunder
  • Lead generering

Vi lærer dig alt det du skal vide om vores produkter og sørger for, at du får en grundig introduktion. Du vil følge vores account managers tæt og have mulighed for daglig sparring og dialog.

Hvem er du?
Du er meget kvalitetsbevidst og trives med mange forskellige opgaver. Du elsker kontakten til dine kunder og kan håndtere et højt tempo og er positiv i din tilgang til både kunder, kollegaer og opgaver. Vi ser gerne at du har et par års erfaring fra en lignende stilling og gerne har arbejdet med Microsoft Dynamics CRM. Du har salgsgenet i blodet og håndværkskassen indenfor salg i orden. Har du erfaring indenfor salg i boligbranchen er det en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste for os er, at du har en positiv indstilling, gå på mod og lyst til at lære nyt

Hvorfor er Unik blandt Danmarks bedste arbejdspladser?
Fordi vi har et fantastisk fællesskab, og vi har dygtige og kompetente ledere, som er gode til at opfylde deres medarbejderes behov fagligt og personligt. Vi har fokus på work-life-balance med fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde. Og så forestil dig at møde ind til morgenmad på kontoret, kaffe og frisk frugt ad libitum og en lækker kantine med vores eget køkkenpersonale året rundt.

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker
Unik blev etableret i Vejle i 1985 af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratoren og senere Unik Advosys til advokatbranchen. Efter 10 års samarbejde fusionerede Unik og Logicmedia i maj 2021 for i højere grad at sammensmelte kompetencer og produkter til fremtidens brancheløsning for ejendomsadministratoren.

I dag står der mere end 240 kompetente og passionerede mennesker bag vores brancheløsninger. De er fordelt på vores kontorer i Vejle, København, og Aalborg og står sammen i en agil og flad organisationsstruktur, som giver plads til input, samarbejde og udvikling i hele organisationen.

Great Place to Work har kåret Unik, som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er, fordi vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse.

Læs mere om Unik som virksomhed her

Søg stillingen
Stilling
Erfaren Account Manager
Lokation
København