cover image

Erfaren UI/UX Designer

Har du en forkærlighed for human-centered design? Kan du skabe visuelt stærke koncepter, som både er æstetiske og brugervenlige? Og vil du være med til at designe fremtidens digitale løsninger i ejendomsbranchen?

Så kan du meget vel være vores nye UI/UX Designer.

Din rolle
I Unik er vi ved at bygge fremtidens platform for boligadministration – og det er slet ikke så tørt, som det kunne lyde. Boligsektoren er i en rivende udvikling, og vi har fokus på, hvordan nye teknologier og software kan gøre hverdagen lettere for vores brugere.  

Til at lykkes med den mission leder vi efter en struktureret og idérig UI/UX Designer, som ikke er bange for at udfordre status quo. Du vil blive drivkraften i at videreudvikle og forankre vores designlinje, samt udtænke koncepter for de mere komplekse dele af vores software.   

Sammen med de øvrige UX’ere, udviklere og Product Owners definerer og designer du vores fremtidige platform med nøgleord som kvalitet, procesoptimering og brugervenlighed i baghovedet.

Dine primære opgaver vil være:

  • tovholder på designprocessen fra user research og mock-ups til prototyping og færdige designs
  • udarbejdelse af high fidelity designs
  • brobygning mellem forskellige fagligheder og brugertyper
  • forankre designbeslutninger og -standarder i produktafdelingen
  • bidrage til videreudviklingen af vores designsystemer

Om dig
Du har øje for visuelt design og erfaringen til at kombinere æstetik og brugervenlighed. Det er ikke nyt for dig at stå på mål for dine designvalg, og du er typen der foretrækker brugervalidering fremfor mavefornemmelser.

Din evne til at skabe overblik gør, at du kan sikre den røde tråd og brugerfokus i en ofte kompleks verden.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har minimum 3 års arbejdserfaring med UI/UX-design
  • har erfaring med designprogrammer. Vi arbejder selv i Sketch og Figma
  • kan designe gode brugeroplevelser til både til Desktop, iPad og iOS/Android smartphones
  • har forståelse for agile udviklingsprocesser og gerne erfaring med Scrum herunder løbende deltagelse i design reviews.
  • kan kommunikere på dansk og/eller engelsk

Teamet og lederen
Teamet består lige nu af to UI/UX designere i Vejle, to UI/UX designer i Aalborg og én UI designer i Ukraine. Vi er et nyoprettet team fordelt på tre lokationer med en energisk og sjov dagligdag og et rigtig godt samarbejde på tværs. Vi mødes flere gange ugentligt med de fleste møder på engelsk, og det giver energi til smilebåndet, når der sniger sig danglish ind i ny og næ. UI/UX manageren, Lene, har selv en god baggrund indenfor UI/UX, og er en leder, der ved at tilfredse og glade medarbejdere, er dem der kan skabe den bedste sammenhængende brugeroplevelse. Hun leder under fem kerneværdier: Nærvær, tillid, ærlighed, energi og humor. For hun er nærværende og giver plads til sine medarbejdere og deres kreativitet og udvikling som frihed under ansvar, og så er dagen altid fyldt med energi og godt humør i Lenes team.
Mød Lene og et par andre chefer her

En anbefaling fra en kommende kollega
Pernille er UI/UX designer og har været en del af Unik siden 2017, og hun er rigtig glad for at være en del af det nye UI/UX team under Lene: ” Vores leder, Lene, er meget involverende og informerende og så interesserer hun sig oprigtigt for os. Vi har stor indflydelse på både processen og resultatet, og jeg er med til at definere opgaverne og er i tæt dialog med udviklere og PO’er i hele udviklingsprocessen. Det er en kæmpe motivation for mig, at have indflydelse og kunne gøre en forskel og være brugernes ambassadør i en kompleks virkelighed. Samtidig så er Unik interesseret i at man udvikler sig selv, så der er rig mulighed for faglig og personlig udvikling gennem kurser og workshops. Selvom UI/UX teamet er forholdsvis nyoprettet og fordelt på tre lokationer, så har vi allerede et ret godt sammenhold. Alle er søde og kompetente, og vi har virkelig en god dialog og sparring med hinanden.”  
Mød et par andre medarbejdere her

Hvorfor er Unik blandt Danmarks bedste arbejdspladser?
Fordi vi har et fantastisk fællesskab, og vi har dygtige og kompetente ledere, som er gode til at opfylde deres medarbejderes behov fagligt og personligt. Vi har fokus på work-life-balance med fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde. Og så forestil dig at møde ind til morgenmad på kontoret, kaffe og frisk frugt ad libitum, is i sommerperioden og en lækker kantine med vores eget køkkenpersonale året rundt.

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker
Unik blev etableret i Vejle i 1986 af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratoren og senere Unik Advosys til advokatbranchen. Efter 10 års samarbejde fusionerede Unik og Logicmedia i maj 2021 for i højere grad at sammensmelte kompetencer og produkter til fremtidens brancheløsning for ejendomsadministratoren.

I dag står der mere end 220 kompetente og passionerede mennesker bag vores brancheløsninger. De er fordelt på vores kontorer i Vejle, København, og Aalborg står sammen i en agil og flad organisationsstruktur, som giver plads til input, samarbejde og udvikling i hele organisationen.

Great Place to Work har kåret Unik, som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er, fordi vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse.
Læs mere om Unik som virksomhed her

Søg stillingen
Stilling
Erfaren UI/UX Designer
Lokation
Vejle
Signe Flydal Enevoldsen
Signe Flydal Enevoldsen
Project Coordinator