cover image

Erfaren front-end udvikler til greenfield cloud product

Forestil dig at arbejde i en markedsledende virksomhed, der er blandt Danmarks Bedste IT-arbejdspladser. Du bliver en del af et erfarent agilt team, der arbejder på et greenfield SaaS-produkt baseret på de nyeste teknologier – Her er din chance for at blive en del af holdet!

Hos Unik investerer vi i dig og giver dig tid til at løfte dine kompetencer og udvikle dig og din karriere. Vi tror på at opretholde en sund balance mellem arbejde og privatliv, og det er derfor, delvis hjemmearbejde er en del af vores virksomhedskultur.

At arbejde i Unik:
Som frontend-udvikler hos Unik vil du arbejde med og påvirke retningen af vores delte komponentbiblioteker, der bruges på tværs af alle teams hos Unik, samtidig er du ansvarlig for en eller flere Micro-frontends, der håndterer forretningslogikken og for en af produktets nøglefunktioner.

Du indgår i et stærkt teknisk team, der har stor autonomi og indflydelse på systembeslutninger. Faglige diskussioner og det at udfordre hinanden er en væsentlig del af vores daglige arbejde.

Vores software er bygget ved hjælp af state-of-the-art agile principper og sigter mod at opfylde vores kunders høje forventninger. Hvert team har en dedikeret scrum master, product owner og relevante specialister og samarbejder tæt med 11 andre teams for at bygge et komplekst, top produkt fra bunden.

Du vil arbejde tæt sammen med vores UI/UX team, vores guilds og teamet for at sikre en god brugeroplevelse, og du vil blive støttet af vores IT-afdeling og arkitekter for at sikre, at du har de bedste værktøjer og teknologier til at nå vores mål.

Hvad vi leder efter:

  • 3+ års erfaring med frontend-udvikling og gerne erfaring med Angular 14+
  • TypeScript eller lignende

Det er en fordel, hvis du har kendskab til:

  • Micro front-end arkitektur
  • Webpack & Module Federation
  • Cypress testbibliotek
  • RxJS eller Angular
  • PrimeNG
  • DevOps herunder CI/CD

Har vi vakt din interesse, så tøv ikke, vi vil meget gerne høre fra dig.

Hvorfor er Unik blandt Danmarks bedste arbejdspladser?
Fordi vi har et fantastisk fællesskab, og vi har dygtige og kompetente ledere, som er gode til at opfylde deres medarbejderes behov fagligt og personligt. Vi har fokus på work-life-balance med fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde. Og så forestil dig at møde ind til morgenmad på kontoret, kaffe og frisk frugt ad libitum, is i sommerperioden og en lækker kantine med vores eget køkkenpersonale året rundt.

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker
Unik blev etableret i Vejle i 1985 af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratoren og senere Unik Advosys til advokatbranchen. Efter 10 års samarbejde fusionerede Unik og Logicmedia i maj 2021 for i højere grad at sammensmelte kompetencer og produkter til fremtidens brancheløsning for ejendomsadministratoren.

I dag står der mere end 220 kompetente og passionerede mennesker bag vores brancheløsninger. De er fordelt på vores kontorer i Vejle, København, og Aalborg og står sammen i en agil og flad organisationsstruktur, som giver plads til input, samarbejde og udvikling i hele organisationen.

Great Place to Work har kåret Unik, som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er, fordi vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse.

Læs mere om Unik som virksomhed her

Søg stillingen
Stilling
Erfaren front-end udvikler til greenfield cloud product
Lokation
Vejle
Linda Høgh Griffin
Linda Høgh Griffin
Afdelingschef
Tlf.: 27 27 04 40