cover image

Kantineassistent til Unik

Vi søger en deltids kantineassistent, der skal være med til at lave velsmagende retter af høj kvalitet. Du kommer til indgå i et team med to andre kantineassistenter, som hver dag sørger for at lave en lækker frokost til vores 170 ansatte i Vejle. Vi har en uformel omgangstone, og det er vigtigt for os, at vi har det sjovt imens vi arbejder.

Der er tale om en stilling på 32 timer med mødetid kl. 6.30 og fri hver tredje fredag.

De primære opgaver er

  • Servere lækker morgenmad og frokost til vores ansatte
  • Menuplanlægning sammen med resten af teamet
  • Varebestilling
  • Opvask, daglig rengøring og sikring af god hygiejne i kantinen
  • Forefaldende kantinearbejde

Hvem er du?
Du har erfaring med kantinearbejde, og du sætter en ære i at lave god mad af gode råvarer. Du er udadvendt og fyldt med godt humør. Du har en relevant baggrund inden for faget, og det er vigtigt at du kan tage ansvar, har god ordenssans og at du kan fremvise et gyldigt hygiejnebevis. 

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker 
Unik blev etableret i Vejle i 1985 af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratorer og senere Unik Advosys til advokatbranchen. I 2023 har Unik indgået et strategisk samarbejde med Main Capital Partners, som et led i den igangværende udvikling til en førende Software-as-a-Service-udbyder (SaaS). 

Med næsten fire årtiers erfaring har vi positioneret os med markedets mest anvendte softwareløsninger. Mere end 240 medarbejdere og konsulenter i Vejle, Aalborg, København og Warszawa servicerer hver dag mere end 900 kunder lige fra store private og almene boligforeninger til advokatkontorer og juridiske afdelinger i hele Danmark.

Great Place to Work har kåret Unik som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er fordi vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse.

Læs mere om Unik som virksomhed her.

Søg stillingen
Stilling
Kantineassistent til Unik
Tina Krogsgaard Krag
Tina Krogsgaard Krag
Finance Manager
Tlf.: 76421163