cover image

Key Account Manager

Unik søger vi en ambitiøs forretningsorienteret Key Account Manager. Fokus i stillingen skal være at sikre at vores største kunder har en strategisk sparringspartner i forhold til udvikling af kundens forretning med Unik Bolig. Herudover skal du være medvirkende til en målrettet udvikling af Unik Bolig, der matcher udviklingen på de markeder hvor vi opererer.

Du vil have reference til Head of Sales Lars Nyhus Misfelt. 

Opgaver  
Ud over ovenstående vil dine opgaver være: 

 • Overordnet ansvarlig for en kundeportefølje, herunder alle salgsaktiviteter for porteføljen
 • Opbygge, udvikle og vedligeholde stærke relationer til alle relevante beslutningstagere og vigtige influensers hos kunden 
 • Forstå kundens forretning og være nysgerrig, inspirerende og udfordrende
 • Finde løsninger og kommunikere værdien af løsningerne
 • Indgå i opbygning og udvikling af SMB-segmentet med øvrig salgsafdeling
 • Indgå i udarbejdelse og besvarelse af udbud. 
   

Hvad forventer vi af dig 
Du har formentlig en videregående uddannelse, hvor erfaring med IT-systemer til boligbranchen tæller højt 
Minimum 5 års erfaring med komplekst løsningssalg fra IT-branchen. Du har forretningsmæssig indsigt, så du kan sælge softwareløsninger ved at begå dig i det øverste ledelseslag hos eksisterende og potentielle kunder. 

Herudover forventer vi at du er: 

 • Proaktiv og ser muligheder 
 • Løsningsorienteret 
 • Systematisk i din arbejdsform 
 • Udadvendt og har gode præsentationsegenskaber 
 • Gennemslagskraftig 
 • Samarbejdsorienteret 
 • God til at eksekvere
   

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende rolle og kan være med til at påvirke vores udvikling som Saas udbyder. Og så får du muligheden for at blive en del af en virksomhed, som er blandt Danmarks bedste arbejdspladser. 

Hvorfor er Unik blandt Danmarks bedste arbejdspladser? 
Fordi vi har et fantastisk fællesskab, og vi har dygtige og kompetente ledere, som er gode til at opfylde deres medarbejderes behov fagligt og personligt. Vi har fokus på work-life-balance med fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde. Og så forestil dig at møde ind til morgenmad på kontoret, kaffe og frisk frugt ad libitum, is i sommerperioden. 

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker 
Unik blev etableret i Vejle i 1985 af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratoren og senere Unik Advosys til advokatbranchen. I 2023 har Unik indgået et strategisk samarbejde med Main Capital Partners, som et led i den igangværende udvikling til en førende Software-as-a-Service-udbyder (SaaS). 

Med næsten fire årtiers erfaring har vi positioneret os med markedets mest anvendte softwareløsninger. Mere end 240 medarbejdere og konsulenter i Vejle, Aalborg, København og Warszawa servicerer hver dag mere end 900 kunder lige fra store private og almene boligforeninger til advokatkontorer og juridiske afdelinger i hele Danmark. 

Vi står sammen i en agil og flad organisationsstruktur, som giver plads til input, samarbejde og udvikling i hele organisationen.

Unik er kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er fordi, vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse. 

Læs mere om Unik som virksomhed her

 

Søg stillingen
Stilling
Key Account Manager
Lokation
Vejle
Lars Nyhus
Lars Nyhus
Head of Sales