cover image

Konsulent til Unik Bolig

Tiltrækker det dig at kunne gøre en forskel for en kunde? Gøre dem bedre og effektivisere deres hverdag, når de administrerer ejendomme? Så har vi JOBBET til dig.

Hos Unik Bolig, som laver brancheløsninger til ejendomsadministration, har vi rigtig travlt med at undervise og effektivisere vores kunders arbejdsprocesser i systemet, så vi har brug for flere konsulenter.

Vi søger dig, som elsker at formidle viden og får et kick ud af at kunne effektivisere processer. Du er selvkørende og kan se dig selv i, at være en der får energi af at være sammen med andre mennesker og kan lide at se nye ansigter fra dag til dag og i forskellige miljøer. For sådan er det at være konsulent hos os.

Det er vigtigt, at du er god til at lære fra dig og har forståelse for ejendomsadministration, enten fordi du er uddannet ejendomsadministrator eller finansøkonom, eller fordi du har arbejdet i Unik Bolig. Vi klæder dig selvfølgelig godt på, men derudover skal du være selvkørende og initiativet er derfor dit, når det kommer til kompetenceudvikling til gengæld, står vi klar med et stærkt bagland og ressourcerne til at imødekomme det. Og har du gode ideer med hjem fra kunderne, lytter produktafdelingen ihærdigt.

Vi arbejder bredt i hele Danmark, men har mest brug for hjælp på Sjælland i øjeblikket. En konsulentuge er en uge på farten fra mandag til torsdag, og fredag er fast social- og kontordage på kontoret i København.

Teamet og lederen
Du bliver en del af et fantastisk og sammensmeltet team, hvor en del af teamspirit er at hjælpe hinanden og spille hinanden gode med højt humør. Hver måned afholder vi konsulentdag, hvor vi træner viden og kompetencer sammen, men vigtigst af alt holder vi kontakten løbende, og er der altid for hinanden, hvis man sidder hos en kunde og ikke kender svaret på et spørgsmål. En lige så fantastisk afdelingschef får du. Sophie er selv opflasket som Unik Bolig konsulent, og kender derfor din hverdag. Hun sætter retningen for afdelingen, men ved du har brug for plads til at udføre dit arbejde, og hendes dør er altid åben til både en professionel sparring eller at sikre din trivsel i Unik. Mød Sophie her.

Vi har en anbefaling fra Christian…
Han startede som konsulent tilbage i 2014 efter at have været ejendomsadministrator i 7 år: ”Jeg havde lyst til at afprøve den anden side af bordet, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg brænder for at udforske systemet og formidle muligheder til vores kunder, for det giver mig et kick at kunne lære fra mig og se andre blomstre. Som konsulent skal man både udvikle vores kunders forretning i Unik Bolig, men vi er lige så meget med til at udvikle vores løsning, fordi vi har hands on, når vi besøger kunder og ser det hele fra deres side af. Og selvom vi er så meget på farten, så har vi bare et fedt sammenhold konsulenterne i blandt”. Mød et par andre Unik-kolleger her.

Hvorfor er Unik blandt Danmarks bedste arbejdspladser?
Fordi vi har et fantastisk fællesskab, og vi har dygtige og kompetente ledere, som er gode til at opfylde deres medarbejderes behov fagligt og personligt. Vi har fokus på work life balance med fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde og 6 ugers betalt ferie. Og så forestil dig at møde ind til morgenmad på kontoret, alt den kaffe du kan drikke, frugt du kan nå at spise, en is i sommerperioden og en lækker kantine med vores eget køkkenpersonale året rundt.

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker
I Vejle i 1985 blev Unik etableret af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratorer og senere Unik Advosys til advokatbranchen. Efter 10 års samarbejde fusionerede Unik og Logicmedia i maj 2021 for i højere grad at sammensmelte kompetencer og produkter til fremtidens brancheløsning for ejendomsadministratorer.

Fra 2021 står der mere end 220 kompetente og passionerede mennesker bag vores brancheløsninger. De er fordelt på vores kontorer i Vejle, København og Aalborg, og står sammen i en agil og flad organisationsstruktur, som giver plads til input, samarbejde og udvikling i hele organisationen.

Great Place to Work har kåret Unik, som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er, fordi vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse Læs mere om Unik som virksomhed her.

Søg stillingen
Stilling
Konsulent til Unik Bolig
Lokation
København
Sophie Thorsøe Hamann
Sophie Thorsøe Hamann
Afdelingschef
Tlf.: 39750434