cover image

MS Office specialist

Er du specialist eller en skarp superbruger indenfor MS Office produkterne og har du lyst til at dele din viden og få en hverdag med alsidige opgaver? Så har vi stillingen til dig!

For at understøtte vores kunder bedst muligt leder vi lige nu efter en MS Office specialist, der skal hjælpe vores eksterne kunder samt interne kolleger med at kunne udnytte de mange muligheder i MS Office specielt Word og Outlook.

Jobbet
Som vores nye specialist vil dit primære fokus være at rådgive og hjælpe vores kunder med hensyn til ønsker og muligheder til MS Word skabeloner. Du vil udforme brev- og mailskabeloner og dermed gøre vores kunders hverdag nemmere og mere effektiv. Når du i samarbejde med kunden har udformet de relevante skabeloner, vil du også være specialisten, der udfører skabelonerne, så de er klar til brug for kunderne.

Et andet vigtigt fokusområde er undervisning af vores kunder. Undervisningen foregår enten fysisk hos kunden, som åbent kursus på vores kontorer i Vejle og København eller online. Du kommer til at undervise i skabelonopsætning i MS Word og MS Excel, samt de mere avancerede funktioner i MS Office produkterne som fx makroer, kæder, typografier, tabeller og lignende. Med tiden vil du også kunne blive inddraget i undervisningen i vores andre integrationsprodukter.

I vores kontakt til kunderne bruger vi mange videodemoer, som hjælper kunderne og vores kundesupport. Demoerne er et voksende fokus i vores ønske om at hjælpe og servicere vores kunder på bedste vis. Her vil du i tæt samarbejde med vores salgs- og support teams spille en stor rolle, i at lave indhold og producere filmene.

I Unik er vi ved at bygge fremtidens platform til advokatbranchen – og er i gang med en spændende udviklingsproces, hvor vores udviklingsarbejde fremadrettet udføres med de nyeste Microsoft udviklingsværktøjer, baseret på en Microservice strategi. Vi har hele tiden fokus på, hvordan nye teknologier og software kan gøre hverdagen lettere for vores brugere. Her kommer du i spil i forhold til at udvikle vores Office produkter.

Du bliver en del af et team med 5 kolleger der alle arbejder på vores hovedkontor i Vejle. Teamet beskæftiger sig med konsulentassistance og uddannelse og er en del af en større afdeling, der også omfatter vores direkte kundesupport. Du vil derfor have tæt kontakt med vores salgs- og supportteams og have god mulighed for sparring indenfor dit fagområde.

Hvem er du?
Vi leder efter en ny kollega, der er specialist eller en skarp superbruger i MS Office skabeloner og motiveres af at yde god service og hjælp til vores kunder. Har du arbejdet med Word skabeloner, er det en fordel. Du skal generelt have flair og lyst til at arbejde med IT-systemer og videreudvikle vores koncepter og services. Har du erfaring med undervisning og formidling, vil det også være en fordel. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, er struktureret og til enhver tid giver kunderne en imødekommende service af høj kvalitet.

Hvorfor er Unik blandt Danmarks bedste arbejdspladser?
Fordi vi har et fantastisk fællesskab, og vi har dygtige og kompetente ledere, som er gode til at opfylde deres medarbejderes behov fagligt og personligt. Vi har fokus på work-life-balance med fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde. Og så forestil dig at møde ind til morgenmad på kontoret, kaffe og frisk frugt ad libitum, is i sommerperioden og en lækker kantine med vores eget køkkenpersonale året rundt.

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker
Unik blev etableret i Vejle i 1985 af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratoren og senere Unik Advosys til advokatbranchen. Efter 10 års samarbejde fusionerede Unik og Logicmedia i maj 2021 for i højere grad at sammensmelte kompetencer og produkter til fremtidens brancheløsning for ejendomsadministratoren.

I dag står der mere end 240 kompetente og passionerede mennesker bag vores brancheløsninger. De er fordelt på vores kontorer i Vejle, København, og Aalborg og står sammen i en agil og flad organisationsstruktur, som giver plads til input, samarbejde og udvikling i hele organisationen.

Great Place to Work har kåret Unik, som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er, fordi vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse.

Læs mere om Unik som virksomhed her.

Søg stillingen
Stilling
MS Office specialist
Lokation
Vejle
Linda Høgh Griffin
Linda Høgh Griffin
Afdelingschef
Tlf.: 27 27 04 40