cover image

Scrum Master

Er du en dygtig Scrum Master, og er du klar til at understøtte både dine teams og virksomheden i deres agile arbejde, så er det måske dig, vi søger?

I Unik er vi ved at bygge fremtidens platform til vores markedsledende branchesoftwareløsninger. Du bliver del af et agilt set-up, hvor vi arbejder med de nyeste Microsoft udviklingsværktøjer baseret på en micro-service strategi. Vi har hele tiden fokus på, hvordan nye teknologier og software kan gøre hverdagen lettere for vores kunder.

Din rolle som Scrum Master
Til at lykkes med vores mission leder vi efter en Scrum Master, som skal indgå i vores faglige fællesskab af syv Scrum Masters, hvor I sammen står i spidsen for vores agile processer på tværs af virksomheden. Vores Scrum Masters er fordelt på vores lokationer i Vejle og Aalborg og der er rig mulighed for sparrings- og erfaringsudveksling på tværs. Derudover er du en central del af dine udviklingsteams, som du arbejder tæt sammen med. Din primære rolle vil være at udvikle dine teams og guide dem til selvorganisering, transparens og kontinuerlig læring og forbedring. Dit mandat er stort til at sikre, at dine teams har de bedst mulige betingelser for at lykkes. Du vil desuden vejlede de øvrige afdelingers agile omstilling og sørge for, at de agile processer glider let og ubesværet, og at de giver værdi for både vores kunder og Unik.

Dine opgaver vil være mangeartede, men du vil hovedsageligt fokusere på at:

 • Facilitere Scrum-events og sikre, at teamet følger principperne i Scrum
 • Holde styr på risici og forhindringer og sikre, at disse håndteres
 • Beskytte teamet mod forstyrrelser
 • Hjælpe teamet med at evaluere deres produktivitet og kvalitet baseret på empiri
 • Fremme en kultur med kontinuerlig forbedring og plads til fejl
 • Sikre transparens, tillid, kreativitet, motivation og effektivitet i teamet
 • Hjælpe dine Scrum-teams til at levere forretningsværdi i ensartet og høj kvalitet
 • Understøtte kommunikation og samarbejde på tværs af teams
 • Arbejde tæt sammen med Product Owner
 • Justere metoder og processer med afsæt i erfaringer
 • Identificere og udvikle teamets kompetencer
 • Sikre optimal sammensætning af teams i tæt samarbejde med ledelsen

Kvalifikationer

Du interesserer dig for mennesker, arbejdsprocesser og gode produktløsninger, og du motiveres af at skabe et arbejdsmiljø, hvor kreativitet kan blomstre, hvor høj kvalitet er en selvfølge, og hvor fejl og forhindringer er noget, man lærer af.

Du bruger dine menneskelige egenskaber til at reagere på og korrigere praksis, så vi altid omgiver os med kollegaer, som er motiverede, engagerede og ambitiøse.

Du er sandsynligvis certificeret og du har gerne mindst to års erfaring som Scrum Master og gerne i en større organisation – vi er i gang med en transformation til LeSS, så har du erfaring med LeSS er det et plus. Din store viden om Scrum-frameworket gør dig dygtig til at formidle teorier og praksisser til andre. Du bruger din kreative side til at udfordre og forny din egen måde at formidle og facilitere, og motiverer på den måde til procesarbejdet.

Du er struktureret, du kan holde overblik og så er du udadvendt, opsøgende, nysgerrig og selvstændig.

Det er en fordel, hvis du har forståelse for det tekniske i en moderne udviklingsafdeling eller erfaring fra en softwarevirksomhed.

Du har stærke sproglige kundskaber både mundtligt og skriftligt – på dansk og engelsk.

Du får din daglige gang på vores kontor i Aalborg.

Hvorfor er Unik blandt Danmarks bedste arbejdspladser?

Fordi vi har et fantastisk fællesskab, og vi har dygtige og kompetente ledere, som er gode til at opfylde deres medarbejderes behov fagligt og personligt. Vi har fokus på work-life-balance med fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejde. Og så forestil dig at møde ind til morgenmad på kontoret, kaffe og frisk frugt ad libitum, kantineordning og is i sommerperioden. Det skal ikke være kedeligt at gå på arbejde, og vi er stolte af vores sammenhold, afslappede omgangstone og vores sociale arrangementer.

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker

Unik blev etableret i Vejle i 1985 af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratoren og senere Unik Advosys til advokatbranchen. I dag står der mere end 240 kompetente og passionerede mennesker bag vores brancheløsninger. De er fordelt på vores kontorer i Vejle, Aalborg, København og Warszawa og står sammen i en agil og flad organisationsstruktur, som giver plads til input, samarbejde og udvikling i hele organisationen.

Great Place to Work har kåret Unik som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er fordi vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse. Læs mere om Unik som virksomhed her.

 

 

Søg stillingen
Stilling
Scrum Master
Lokation
Aalborg
Thomas Ledet
Thomas Ledet
Udviklingschef