Servicemindet regnskabsmedarbejder

Er du vores nye regnskabsmedarbejder? Vi søger en engageret og detaljeorienteret bogholder eller regnskabsmedarbejder, der har lyst til at blive en del af vores team. Hvis du brænder for tal, bogføring og regnskab, så er det dig, vi leder efter! Til gengæld får du en spændende og varieret hverdag i et dynamisk arbejdsmiljø. Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling i en virksomhed, der fokuserer på samarbejde og trivsel.

Stillingen kommer til at referere til vores Finance Manager, og vi forventer at afholde samtaler i uge 33.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Lønkørsel: Udarbejde og administrere lønudbetalinger
  • Refusioner: Ansvar for refusionssøgning
  • Lønafhængige beregninger: Herunder beregning af feriepengeforpligtelser
  • Bogføring: Bogføring af løn, refusioner og lønafhængige beregninger
  • Kreditorfakturaer: Hjælpe med at håndtere kreditorfakturaer
  • Fakturering: Assistere med fakturering
  • Partnerafregninger: Udarbejdelse og opfølgning af partnerafregninger
  • Afskrivninger: Beregning og bogføring af afskrivninger
  • Ad hoc-opgaver: Diverse opgørelser og andre regnskabsmæssige opgaver efter behov

Om dig:
Vi forventer, at du har en relevant uddannelse inden for regnskab, økonomi eller lignende, samt erfaring med bogføring og lønadministration. Du er detaljeorienteret og struktureret, og du indgår i samarbejde med en positiv indstilling. Derudover skal du have erfaring med økonomisystemer (Vi bruger Business Central, eventuelt kan erfaring med Navision være en fordel) og være en rutineret bruger af Excel.

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker 
Unik blev etableret i Vejle i 1985 af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratoren og senere Unik Advosys til advokatbranchen. I 2023 har Unik indgået et strategisk samarbejde med Main Capital Partners, som et led i den igangværende udvikling til en førende Software-as-a-Service-udbyder (SaaS).

Med næsten fire årtiers erfaring har vi positioneret os med markedets mest anvendte softwareløsninger. Mere end 240 medarbejdere og konsulenter i Vejle, Aalborg, København og Warszawa servicerer hver dag mere end 900 kunder lige fra store private og almene boligforeninger til advokatkontorer og juridiske afdelinger i hele Danmark.

Great Place to Work har kåret Unik som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er fordi vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse.

Læs mere om Unik som virksomhed her

Søg stillingen
Stilling
Servicemindet regnskabsmedarbejder
Tina Krogsgaard Krag
Tina Krogsgaard Krag
Finance Manager
Tlf.: 76421163