cover image

Umbraco udvikler

Vi leder efter flere ambitiøse udviklere, der vægter sund arkitektur og kvalitet højt.

I Unik koncernen,er vi ved at bygge fremtidens platform for boligadministration – og det er slet ikke så tørt, som det kunne lyde. Boligsektoren er i en rivende udvikling, og vi har fokus på, hvordan nye teknologier og software kan gøre hverdagen lettere for vores kunder. 

Vores kunder udvikler sig konstant og vores opgave er, at vi sammen med kunderne får fundet løsninger der matcher deres behov. Vi arbejder agilt og det betyder medbestemmelse, kompetenceudvikling og en stræben efter at få kunderne tæt på. Vores udviklingsafdeling består af 20 udviklere, fordelt på 4 teams. Du bliver del af et fast team med Scrum Master og PO og får et tæt og udviklende samarbejde med plads til grin og socialt samvær også.

Vi lægger stor vægt på, at du som udvikler er stolt over det resultat du leverer og at du ikke går på kompromis med kvalitet og sund arkitektur. Du ser muligheder frem for begrænsninger og du kan hurtigt og nemt omsætte behov til software, der hurtigt skaber værdi for vores kunder.

Du er nysgerrig på hvad der rører sig teknologisk og har løbende opdateret dine kompetencer. Du evner at sætte spørgsmålstegn ved plejer og komme med alternativer.

Kvalifikationer
Vi forventer, du har en relevant IT-uddannelse som webintegrator, datamatiker, bachelor, ingeniør, datalog eller tilsvarende. Du kommer evt. med erhvervserfaring, som udvikler i Umbraco og kan både backoffice- og frontend udvikling.

Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til flere af nedenstående områder:

  • Umbraco
  • CSS
  • Razor
  • .Net og C#
  • AngularJS
  • Unittest og kvalitetssikring
  • Git
  • Agil udvikling (Scrum/Kanban mv.)

Hvorfor er Unik blandt Danmarks bedste arbejdspladser?
Fordi vi har et fantastisk fællesskab, og vi har dygtige og kompetente ledere, som er gode til at opfylde deres medarbejderes behov fagligt og personligt. Vi har fokus på work-life-balance med fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde. Og så forestil dig at møde ind til morgenmad på kontoret, kaffe og frisk frugt ad libitum, is i sommerperioden og en lækker kantine med vores eget køkkenpersonale året rundt.

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker
Unik blev etableret i Vejle i 1985 af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratoren og senere Unik Advosys til advokatbranchen. Efter 10 års samarbejde fusionerede Unik og Logicmedia i maj 2021 for i højere grad at sammensmelte kompetencer og produkter til fremtidens brancheløsning for ejendomsadministratoren.

I dag står der mere end 220 kompetente og passionerede mennesker bag vores brancheløsninger. De er fordelt på vores kontorer i Vejle, København, og Aalborg står sammen i en agil og flad organisationsstruktur, som giver plads til input, samarbejde og udvikling i hele organisationen.

Great Place to Work har kåret Unik, som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er, fordi vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse.
Læs mere om Unik som virksomhed her

Søg stillingen
Stilling
Umbraco udvikler
Lokation
Aalborg
Rune Memborg
Udviklingschef