Unik Bolig

Få bedre styr på ejendomsdata i Unik Bolig med BBR Sync

​​​DataLab har udviklet endnu et værktøj. Denne gang hjælp med synkronisering af data mellem BBR-registret og Unik Bolig.

Med værktøjet BBR Sync sikrer du dig at dine data i Unik Bolig er opdateret med de samme værdier, som der er noteret i BBR-registret. Du importerer nemt de korrekte data fra BBR-registret ind i Unik Bolig.

Hvis data omvendt er korrekte i Unik Bolig, men ikke opdateret i BBR-registret kan du med BBR sync danne en Excel-fil, som du kan videresende til kommunen*.

Kereby A/S benytter løsningen BBR sync. Stephen Mortensen, konsulent hos Kereby fortæller: ”Vi er glade for værktøjet, da det har været en god hjælp for os i vores bestræbelser på at have korrekte data i både BBR-registreret og i Unik Bolig. BBR sync har gjort det nemt for os at finde afvigelser og vi har sparet en masse tid med den automatiske synkronisering. Uden BBR sync havde det været nødvendigt at lave diverse opslag og udtræk, for så efterfølgende at skulle indtaste data manuelt i både Unik Bolig og BBR-registreret.

Er du interesseret i BBR sync, så bestil tilbud ved din kundeansvarlige eller skriv til Søren Stürup fra DataLab.

 

*Denne del er lavet med Københavns Kommune som har tilkendegivet, at de gerne hjælper med opdatering af BBR-registret ud fra Excel-filen. Vi forventer, men kan ikke garantere, at de øvrige kommuner tilbyder samme service.