Unik som arbejdsplads

Hos Unik er vi fokuseret på at skabe de bedste digitale løsninger til vores kunder samtidig med, at vi alle glæder os til at komme på arbejde hver dag. Det bestræber vi os på hver dag at sikre, og måske derfor bliver vores helt fantastiske og unikke fællesskab altid fremhævet som noget af det bedste ved Unik. Vi arbejder for en uformel og flad organisationsstruktur med en uformel stemning, hvor man gerne må lægge vejen forbi direktørens kontor med en kommentar eller input. Vi har dygtige og kompetente ledere, som oprigtigt interesserer sig for deres medarbejderes behov og udvikling både fagligt og personligt.

 

gb-mwi-1160×890

0

Grundlagt
+

0

Medarbejdere

0

%
Kvinder

0

%
Mænd

0

%
Medarbejdertilfredshed
JST_640x480
”Det der interesserer os mest, er hvilket menneske, der gemmer sig bag ansøgningen. Vi vil gerne lære dig at kende som person og finde ud af, hvordan du og dine kompetencer passer til Unik – og vi til dig.”

Jesper Stampe, CHRO

BSL_640x480
”Det bedste ved Unik er den relation, man får til sine kollegaer, især når man som jeg har en stor kontaktflade rundt i hele firmaet. Det gør, at der er mulighed for at samles omkring interesseområder.”

Birthe Skov Pedersen, Senior Supportkonsulent

KAT_640x480
”Hos Unik er der stor frihed, hvilket gør, at jeg får lov til at jagte de projekter, som jeg selv tror er gode. Unik har også et helt specielt sammenhold, hvor alle har ansvar for egne opgaver, men står til rådighed og hjælper hinanden, når det kniber. Det er fedt! ”

Kasper Thorsen, Product Owner

TKR_640x480
”Hos Unik er der stor fleksibilitet, og jeg kan selv styre min arbejdstid i forhold til arbejds- og familieliv. Og så er der mange gode kollegaer med plads til at have det sjovt.”

Tom Møller Kristensen, Infrastrukturkonsulent

gptw-mads_1920x596-2024

Great Place to Work

Kåret blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser siden 2015