Bliv en del af noget unikt

Tag din karriere videre hos Unik

Hos Unik går vi op i at have glade og tilfredse medarbejdere. Det betyder nemlig, at vi leverer de bedste resultater til vores kunder.

0

Grundlagt

0

Kontorer
+

0

Medarbejdere
+

0

Kunder

0

%
Medarbejdertilfredshed
fælles_695x640

Om Unik

Det hele startede i Vejle i 1985, da vores direktør, Jens Find, medstiftede Unik System Design A/S og lavede de første udgaver af det vi kender som Unik Bolig i dag og senere Unik Advosys. I dag er vi nu mere end 35 års erfaring rigere og mere end 240 medarbejdere fordelt på kontorer i Vejle, Aalborg og København.

Vi har i løbet af årene opnået en placering som markedsledende leverandør af softwareløsninger til

  • Ejendomsadministration
  • Advokatkontorer og juridiske afdelinger

Vi bestræber os på at lave de bedste digitale løsninger til vores kunder, og det kræver vores medarbejdere har fingeren på pulsen, for udviklingen går hurtigt og mulighederne mange.

94% af medarbejderne svarer, at de kan være sig selv, når de er på arbejde.

1160×890-DBI

97% af medarbejderne, svarer, at deres nærmeste leder stoler på, at de gør et godt stykke arbejde.

1160×890-KAT

93% af medarbejderne svarer, at de udviser omsorg for hinanden.

Unik 23.08.29 miljø optagelser14004

Nyeste jobs

Se alle jobs
Experienced Scrum Master for greenfield product
Imagine working in a market-leading company that is among Denmark’s Best IT workplaces. You are part of an agile s...
Softwareudvikler
Erfaren softwareudvikler til markedsledende branchesoftware
Tiltrækker det dig at arbejde i en markedsledende virksomhed, som arbejder med teknologier som Microsoft .NET, Microsof...
Key Account Manager
Unik søger vi en ambitiøs forretningsorienteret Key Account Manager. Fokus i stillingen skal være at sikre at vores s...
JST_640x480
”Det der interesserer os mest, er hvilket menneske, der gemmer sig bag ansøgningen. Vi vil gerne lære dig at kende som person og finde ud af, hvordan du og dine kompetencer passer til Unik – og vi til dig.”

Jesper Stampe, CHRO

BSL_640x480
”Det bedste ved Unik er den relation, man får til sine kollegaer, især når man som jeg har en stor kontaktflade rundt i hele firmaet. Det gør, at der er mulighed for at samles omkring interesseområder.”

Birthe Skov Pedersen, Senior Supportkonsulent

KAT_640x480
”Hos Unik er der stor frihed, hvilket gør, at jeg får lov til at jagte de projekter, som jeg selv tror er gode. Unik har også et helt specielt sammenhold, hvor alle har ansvar for egne opgaver, men står til rådighed og hjælper hinanden, når det kniber. Det er fedt! ”

Kasper Thorsen, Product Owner

TKR_640x480
”Hos Unik er der stor fleksibilitet, og jeg kan selv styre min arbejdstid i forhold til arbejds- og familieliv. Og så er der mange gode kollegaer med plads til at have det sjovt.”

Tom Møller Kristensen, Infrastrukturkonsulent