cover image

Finance Business Partner

Har du passion for analyse og finansiel styring? Og vil du bidrage til at beslutninger træffes på et gennemarbejdet beslutningsgrundlag med et stærkt finansielt forarbejde? Så er det måske dig, der er vores nye Finance Business Partner.

Din rolle
Som Finance Business Partner vil du være en af nøglepersonenerne i at drive vores finansielle strategi og implementering. Du vil arbejde tæt sammen med C-level ledere for at sikre, at finansielle beslutninger understøtter vores overordnede mål og bidrager til bæredygtig vækst. Du vil have reference til vores CFO, og indgå som direkte sparringspartner for vores direktion, hvor du vil få to ansvarsområder med tilhørende ledergrupper.

Du vil sammen med vores anden Finance Business Partner have ansvaret for den løbende forecasting, både på omsætnings- og omkostningssiden, og du kommer til at samarbejde med ledere for at optimere prissætning og omkostningseffektivitet.

Dine primære opgaver vil bestå af følgende:

  • Udvikle og implementere finansielle modeller og analyser, der understøtter strategisk beslutningstagning
  • Levere indsigt og anbefalinger til forbedring af SaaS-abonnementsmodeller og kundelivscyklusværdi
  • Overvåge og rapportere finansielle resultater til ledelsen, herunder afvigelsesanalyse og prognoser
  • Fungere som bindeled mellem finansafdelingen og andre afdelinger for at sikre en koordineret tilgang til virksomhedens drift

Hvem er du?
Vi søger dig, der er stærk analytisk og har et dybt kendskab til finans, nøgletal og analyser. Du trives i at have mange bolde i luften, og du har kendskab til strategi- og organisationsudvikling. Vi ser gerne at du har en kandidatgrad inden for Erhvervsøkonomi, og minimum 2 års erfaring fra en lignende stilling, evt. Business eller Project Controller.

Det er en fordel, hvis du har avanceret Excelkundskaber og erfaring med PowerBI.

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker  
Unik blev etableret i Vejle i 1985 af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratoren og senere Unik Advosys til advokatbranchen. I 2023 har Unik indgået et strategisk samarbejde med Main Capital Partners, som et led i den igangværende udvikling til en førende Software-as-a-Service-udbyder (SaaS). 

Med næsten fire årtiers erfaring har vi positioneret os med markedets mest anvendte softwareløsninger. Mere end 240 medarbejdere og konsulenter i Vejle, Aalborg, København og Warszawa servicerer hver dag mere end 900 kunder lige fra store private og almene boligforeninger til advokatkontorer og juridiske afdelinger i hele Danmark.

Great Place to Work har kåret Unik som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er fordi vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse.

Læs mere om Unik som virksomhed her

Søg stillingen
Stilling
Finance Business Partner
Marcus Fribert Thusgaard
Marcus Fribert Thusgaard
CFO
Tlf.: 39750412