Solutions that work for you

Hvem er Unik?

Unik laver softwareløsninger til ejendoms- og advokatbranchen. Vi er en markedsledende spiller med mere end 35 års erfaring og 240 engagerede medarbejdere – og det er vi stolte af!

OKR_1060x680

0

Grundlagt
+

0

Kunder

0

Lokationer
+

0

Medarbejdere
+

0

Partnere
JF_695x640

Om Unik

Det hele startede i Vejle i 1985, da vores direktør, Jens Find, medstiftede Unik System Design A/S med udgangspunkt i specialsystemer. Specialsystemer blev til brancheløsninger, som i dag er DNA'en i Unik. Vi er fokuseret på vores to brancher, ejendomsadministration og advokater, og vi har et dybt branchekendskab med erfaringer på begge side af bordet, og det gør os unikke for vores kunder. Men vi er ikke specialister i alt, og derfor samarbejder vi også med mere end 40 partnere, som har integreret deres løsninger op mod Unik Bolig og/eller Unik Advosys. På den måde kan vi sikre de bedste digitale oplevelser i hverdagen for vores kunder

"Størrelse er ikke et mål i sig selv, men det at blive større er det stærkeste grundlag for at blive ved med at have en rigtig god og interessant rolle hos vores kunder. Det at vores kunder vælger at fortsætte hos os, og at der kommer nye kunder til, som synes at vi er den bedste partner for dem. Det er også forudsætningerne for at være en god og spændende arbejdsplads."

Jens Find, medstifter og direktør i Unik

Main_695x640

Nyt i 2023

Strategisk samarbejde med Main Capital Partners

I efteråret 2023 har Unik indgået et strategisk samarbejde med den hollandske kapitalfond, Main Capital Partners.

Main vil aktivt støtte Unik i at fastholde det stærke vækstmomentum ved yderligere at udvide produktudbuddet til sine eksisterende kunder. Udover organiske vækstinitiativer vil strategiske supplerende opkøb være en vigtig søjle i strategien for at komplementere den innovative produktportefølje samt for at styrke markedspositionen, både i Danmark og i udlandet. Main vil fungere, som en strategisk partner for ledelsesteamet og støtte Unik i den igangværende udvikling til en førende Software-as-a-Service-udbyder (‘SaaS’), understøttet af en international buy & build-strategi.

MNK_1920x596

Kåret blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser siden 2015

Læs vores seneste nyheder

Se alle
Alle
DataLab
Moduler
Unik
Unik Advosys
Unik Bolig
Se alle
adjusted_banner hjemmeside 1160×890-11

Udgivet: 28. maj 2024

Mastercard skærper krav til betalingsservicefiler: Unik har løsningen

adjusted_banner hjemmeside 1160×890-1

Udgivet: 22. april 2024

Gør hverdagen lettere med Penneo-integration

adjusted_1160x890-meeting

Udgivet: 18. april 2024

Væk med udgåede ejendomme: Ny app gør arbejdet for dig

ISAE_1920x596

Dokumenteret håndtering af jeres persondata

Unik har ISAE 3000 erklæring