Om Unik

En markedsledende og nytænkende softwarevirksomhed

En moderne virksomhed med historie

Unik er mere end en softwareleverandør til ejendoms- og advokatbranchen. Vi er en markedsledende spiller med mere end 35 års erfaring og 220 engagerede medarbejdere – og det er vi stolte af!

Unik – kort og godt

Det hele startede i Vejle i 1985, da vores direktør, Jens Find, medstiftede Unik System Design A/S. Dengang lavede vi konkrete softwareløsninger, men vi har udviklet os med tiden og er i dag leverandør af samlede digitale løsninger, der gør vores kunder i stand til effektivt at passe deres forretning. 

 

Vi er stolte af at have leveret solide og moderne softwareløsninger i mere end 35 år. Vores erfaring har gjort os markedsledende og vi værner om det gode samarbejde med vores kunder.

Unikke kendetegn

Vores kunder kender os som en pålidelig og stærk samarbejdspartner. Vi har fingeren på pulsen og er konstant på forkant med vores kunders skiftende behov, og så har vi en proaktiv tilgang til anvendelse af nye anerkendte teknologier.

 

Vi sigter altid efter at påvirke udviklingen i markedet og hjælper vores kunder med på rejsen. Med Unik som softwareleverandør er du sikret en professionel og troværdig partner. 

.

Unik og Logicmedia – én samlet leverandør

Unik og Logicmedia er fusioneret efter mere end 10 års succesfuldt samarbejde. Når vi smelter vores virksomheder sammen til et fælles ejerskab, bringer vi kompetencer sammen, som kan løfte de eksisterende synergier og sammen udvikle nye stærke og spændende produkter. Det vil løfte vores samlede produktudvalg til et nyt niveau til gavn for vores kunder.

 

Læs mere om fusionen

Vores produkter

Unik Bolig

Unik Bolig er en komplet softwareløsning, der gør hverdagen nemmere for alle, der administrerer ejendomme og lejemål. Uanset om du administrerer almene boliger, erhvervslejemål, andelsboliger eller ejer- og lejemål i det private.

 

Det er den mest anvendte løsning på markedet og bruges af flere end 450 administrationer og over 700.000 lejemål.

Læse mere om Unik Bolig

Unik Advosys

Unik Advosys er en standard brancheløsning, som har mere end 25 års erfaring med levering af moderne, stabil og sikkert software til advokatkontorer og juridiske afdelinger.

Vi tilbyder en komplet advokatløsning, der dækker alle dine behov nu og fremover. Med Danmarks største dedikerede hold bag en advokatløsning, er din softwaredag i gode hænder. 

Læs mere om Unik Advosys

Unik Hosting

Vi hjælper også vores kunder med hosting. Det betyder, at du kan fokusere på din forretning, mens vi tager os af resten.

 

Da vi selv udvikler vores programmer, er vi også dem, der er bedst til at understøtte dem. Skulle du opleve problemer med din it, er du aldrig i tvivl om, hvem der kan hjælpe dig.

Læs mere om Unik Hosting