Solutions that work for you

Vi har spurgt Domhusgaarden Ejendomsadministration

”Det er 10 gange nemmere at udfylde lejekontrakten, fordi fx huslejedata, varme-regnskabsdatoer, faciliteter på ejendommen m.m. allerede er fortalt i systemet én gang. Også ved en genudlejning. Når Unik Bolig genbruger data i lejekontrakten og andre dokumenter, undgår vi derfor unødvendige fejlindtastninger i en travl hverdag og minimerer fejlrisici”.
web-1160-890
1160×890-support-mads-LES

Én samlet løsning med bogholderi og administration

Domhusgaarden Ejendomsadministration er en veletableret virksomhed, der har eksisteret siden 60’erne. De sidste 10 år har deres kerneforretning været ejendomsadministration. I dag administrerer Domhusgaarden Ejendomsadministration omkring 9.000 lejemålsenheder, der fordeler sig mellem almene boliger, foreningsbaserede boliger og privatudlejning.

John Lund, Partner ved Domhusgaardens Ejendomsadministration fortæller: ”Det samspil der er mellem bogholderi og administration er det stærkeste på markedet. Løsningen er specialbygget til ejendomsadministration og den dækker de behov vi støder på i vores hverdag, når vi administrerer ejendomme. Vi behøver ikke at tilkøbe mange ekstra integrationer for at administrere ejendomme, det er alt sammen bygget ind i løsningen og bogholderidelen er helt klart en stor force i systemet”.

Unik Bolig er en komplet softwareløsning, der gør hverdagen nemmere for alle, der administrerer ejendomme og lejemål. Programmet er modulbaseret, hvilket betyder at I kan skræddersy løsningen efter jeres behov, så I får alt samlet i ét system.

”Det gør en stor forskel i vores hverdag, at det er én samlet softwareløsning. Når vi f.eks. laver udskrifter og oplysninger til vores kunder, er vi sikre på, at det også stemmer overens med bogholderiet”.

Dan et regnskab på få sekunder i Unik Excel

Unik Bolig arbejder tæt sammen med Excel. Du kan danne regnskab på få sekunder, udarbejde budgetopfølgningsrapporter og kvartalsrapporter til Excel. Det sikrer overblikket for både ledelse og revision.

”Unik Excel er genialt. Vi kan trække data ud på tværs af vores bolig- og finansdel og lave rapportering, der er tilpasset vores behov og designet efter kundens behov for oplysninger. Det er super-stærkt” fortæller John Lund.

1160×890-ann
1160×890-partnere

Digital boligadministration med mange automatiseringer

Med Unik Bolig får du et system med mange automatiseringer, der sparer dig tid på hidtil manuelle processer. Vi har sørget for at gøre boligadministration let og enkelt, så du kan bruge tid på andre opgaver i jeres forretning.

”Når vi skal lave en lejekontrakt, er det minimalt, hvad vi skal taste for at kunne trykke på en knap, danne en lejekontrakt og sende den afsted til digital underskrift. På den måde hjælper systemet os med at automatisere og effektivisere vores hverdag” fortæller John Lund og fortsætter:

”Jeg skal f.eks. ikke skrive 9.000 girokort hver måned. Jeg sender en fil til Nets og så er de alle sammen blevet opkrævet. Disse automatikker er en stor styrke i programmet og det bidrager til en mere effektiv hverdag”.