ForbrugsConnect

Få hjælp til at håndtere oplysninger om lejernes forbrug af ydelser.

Hvad er ForbrugsConnect

ForbrugsConnect er nyt program til Unik Bolig, der kan håndtere oplysningerne om lejernes forbrug af diverse ydelser. Det kan være aconto ydelser som varme og vand, og det kan være forbrugsafhængige opkrævninger af fx el eller vaskeri.

Med ForbrugsConnect slipper du for de fleste mails med fx ista, og for manuel håndtering af filer, som skal sendes og modtages for at lave en afregning af aconto.

Hvordan virker ForbrugsConnect

Programmet bruger vores DaTech server-program, til at sende og modtage informationer med faste intervaller.

For at et aconto regnskab kan være med i denne udveksling af informationer, skal kunden vælge dette på regnskabet, og dernæst er der en simpel opsætning i ForbrugsConnect. Dette betyder at Unik ikke bare begynder at sende informationer ud af huset, uden at kunden selv har valgt at dette må ske.

Dine fordele

  • Oplysninger om lejerne bliver automatisk overført til fx ista, Techem, Wisehome osv. så du ikke selv skal huske at sende en mail om dette.
  • Oplysninger om lejernes aconto betalinger bliver automatisk synkroniseret.
  • Du slipper for at håndtere og udveksle filer ifm. afslutning af aconto året. Det er både filerne med oplysninger om aconto betalinger, samt filerne med lejers afregning der bliver håndteret automatisk.

Leverandører

Kontakt os hvis du vil vide mere

Unik bolig

Hør mere…

Kontakt direkte eller bliv ringet op

Kontakt Louise direkte eller lad hende kontakte dig for at høre mere om Dataspecialisternes produkter.

Kontakt

Louise Scheer