Unik Bolig

Gratis tips til automatisering af din hverdag med Unik Bolig

Tips fra DataLab

DaTech er en værktøjskasse, hvorfra DataLab leverer forskellige applikations-løsninger til optimering af Unik Bolig. Men vidste du at den faktisk indeholder en del effektive gratis applikationer?

Smart Pristal
Smart Pristal er en applikation, der automatisk henter de nyeste pristal og indlæser dem i den relevante pristalstabel i Unik Bolig. Dette betyder at du ikke skal holde øje med, hvornår der kommer nye reguleringer – applikationen gør det for dig og lægger dem automatisk ind.

EjendomDanmark
Løsning til indrapportering af markedsdata til EjendomDanmarks markedsstatistik.

Andelssalg
Udtræk og indberetning af solgte andelsboliger til Andelsboliginfo.dk. Andelssalg tilbyder en nem og hurtig mulighed for at udtrække og se data over Jeres handlede andelsboliger i en given tidsperiode. I opsætningen vælger I selv de opkrævningstyper, der skal ligge til grund for indberetningerne.

Huslejeloft
Med applikationen Huslejeloft kan du sætte en maksimal procentværdi på stigning i husleje på lejemål. Du kan ændre huslejeloftet på samtlige lejemål i en ejendom på én gang, eller frasortere enkelte lejemål, hvor huslejeloftet ikke skal reguleres.

Udforsk alle applikations-løsninger her.