DataLab

Mastercard skærper krav til betalingsservicefiler: Unik har løsningen

Det er slut med at udveksle filer som opkrævning, BS Plus og indbetalinger til Mastercard manuelt via deres hjemmeside. I stedet stilles der krav om at bruge en service, der håndterer forsendelsen automatisk.

Det kan løses med applikationen Hent/Send Betalingsservicefiler udviklet af vores team i DataLab. Her slipper du for det daglige arbejde med at hente og sende filer til og fra Mastercard hver måned. Filerne bliver i stedet hentet automatisk, og det eneste, du skal gøre efterfølgende, er at indlæse dem i Unik Bolig.

Har I allerede Hent/Send Betalingsservicefiler – som tidligere hed Hent/Send Netsfiler – skal I ikke gøre noget. Ellers får I det med i købet ved at indgå en ny hovedaftale om at få vores nye godkendte, digitale bogføringssystem til digital ejendomsadministration, Unik Bolig CE/HabiCen.

Hvis I dog ikke kan vente på en ny aftale med os eller blot ønsker at slippe for besværet med at hente og sende filer allerede nu, er I velkommen til at kontakte Product Owner Kasper A. Thorsen eller Head of DataLab, Søren Stürup, for at høre nærmere om et tilkøb nu og her.

Læs mere om Hent/Send Betalingsservicefiler her.