Solutions that work for you

Unik Cloud er skabt til drift af din Unik-løsning

Vi sørger for driften af din it-løsning. Så du kan fokusere på din forretning. Du får én samlet it-leverandør, der kender din Unik-løsning.
tom-1160×890
tom-daniel-695×640

Unik Cloud

Du slipper for at bekymre dig om driften af din it-løsning

Når du vælger en softwareløsning til ejendoms- eller advokatbranchen hos Unik, sørger vi for at drifte din løsning i et topsikret it-miljø. Vi sikrer, at du altid har adgang til nyeste version, høj tilgængelighed samt backup og sikkerhed omkring jeres kundedata.

Da vi selv udvikler vores programmer, er vi også dem, der er bedst til at understøtte dem. Skulle du opleve problemer med din it, er du aldrig i tvivl om, hvem der kan hjælpe dig.

Vi fik tildelt en medarbejder fra Unik, der hjalp os med det praktiske. Planlægning og udførelse gjorde hele forskellen for os, så det var ret nemt at skifte til Unik!

Direktionssekretær Anette Egebjerg, Voldgiftsinstituttet - kunde siden 2006

Solutions that work for you

Din Microsoft Gold Partner

Som Microsoft Certified Partner med kompetencer på Gold Level udgør vi topniveauet inden for Microsofts løsningspartnere. Vi har mulighed for at opbygge meget tætte samarbejdsrelationer med Microsoft.

Certificeringen fortæller dig, at vi har stor erfaring inden for branchen med at levere tjenester, software og support på Microsoft-teknologier. Det angiver også over for dig som kunde, at vores virksomhed er pålidelig, erfaren og godkendt af Microsoft.

9
1160×890-tom

Kontakt os i dag

Få en uforpligtende snak

Vælg Unik produkt og kontakt os herunder