Unik Bolig

Indlæs DV-budgetter fra MinEjendom i Unik bolig

Vedligeholdelsesplaner importeret direkte ind i Unik Bolig

Vi har indgået et samarbejde med MinEjendom for at hente data fra vedligeholdelsesplaner på de ejendomme, du administrerer over i Unik Bolig.

Når en ejendom har fået udarbejdet en vedligeholdelsesplan og lagt den ind i løsningen MinEjendom, så ligger alle relevante data der. Dataoverførslen fra MinEjendom til Unik Bolig sikrer derfor en effektiv overførsel af data til foreningsbudgettet i Unik Bolig. På den måde sikres en hurtig og effektiv arbejdsgang i hverdagen. 

Hvis der efterfølgende rettes i vedligeholdelsesplanen fx efter et afholdt bestyrelsesmøde eller generalforsamling overføres opdaterede tal til budgettet i Unik Bolig. 

Integrationen kan samtidig overføre en PDF version af vedligeholdelsesplanen til aktivering på ejendommen i Unik Bolig.

Integrationen vil gøre det nemmere for dig som ejendomsadministrator at få indsigt i og arbejde med ejendommes vedligeholdelsesplaner på en hurtig og effektiv måde i hverdagen. 

“De data ejendomsadministratorer får adgang til gennem integrationen med MinEjendom, effektiviserer administratorernes arbejde og sikrer opdaterede budgetter” – fortæller Knud Møller, Markedschef i Unik Bolig.