Administratorbesvarelse, mæglerskema, ejerlejlighedsskema

Administratorbesvarelse (konsulentpakke)

Kontakt Pernille Osbæck Schoupos@unik.dk for mere information.

“Det gør vores dagligdag meget nemmere, at alle vores brevskabeloner er blevet ensrettet og vores administratorbesvarelser er lagt ind i én skabelon. Nu kan systemet selv finde ud af, hvordan brevene skal fremsendes, og vi skal blot ’trykke på knappen’.”

Bente Maarup Pedersen, Ejendomsadministrator, WTC advokaterne A/S

 

Administratorbesvarelse, mæglerskema, ejerlejlighedsskema:
Uanset navnet gør vi processen let og sikker. Har I jeres administratorbesvarelser liggende som skabeloner pr. ejendom og foreningstype? Og skal I rette alle skabeloner, når en dato skal opdateres?

Spar tid. Minimér fejl. Opdatér data ét sted

Vi kan lette jeres proces med en unik skabelon, der henter alle informationer ind om henholdsvis lejer, beboer eller andelshaver. Og med blokbetingelser sikrer vi, at andre relevante informationer hentes ind fx samlet opkrævning pr. termin, varslede reguleringer, areal- og fordelingstal, vedtægtsbestemmelser og information om ejendommen.

Med ét klik

Det betyder, at I kan danne en administratorbesvarelse – med ét klik. At I ikke længere skal huske på de tilføjelser og rettelser, I normalt håndterer fra gang til gang. Med en specialudviklet skabelon dannes jeres administratorbesvarelse opdateret og let – hver gang.

Hvem har glæde af dette
Hvis I har mange ejendomme er det en god måde at få styr på jeres data, spare tid og minimere fejl. Og i skal kun opdater og opdater kun ét sted. Når du vil vækste din forretning, så er det en god ide at have styr op tingene fra starten. Vi rådgiver dig i forhold til hvilke faciliteter, du skal oprette i Unik Bolig, så du altid kun skal opdatere data ét sted.

Pris

Det foregår det hos jer og prisen inkluderer forberedelse og et efterfølgende online servicetjek.

Pris 30.000 kroner ekskl. moms og kørsel