Mød et par unikke medarbejdere

Bliv en del af noget Unikt.

Hør hvad medarbejderne siger om Unik som arbejdsplads.

Kasper – Dataspecialist

Hvad laver du hos Unik?

I mit job hos Unik er jeg med til at udvikle løsninger til vores kunder. Løsningerne kan være alt lige fra oprydning i data til selvstændige programmer.

 

Hvor længe har du været hos Unik?

Jeg har været hos Unik i to år, hvor jeg startede som studentermedhjælper, mens jeg studerede til datamatiker. Efterfølgende fik jeg tilbudt en fast stilling som Dataspecialist.

 

Hvad er det bedste ved dit job? 

Det bedste ved mit job er, at der er stor variation i de opgaver, som jeg laver. Hos Unik er der stor frihed, hvilket gør, at jeg får lov til at jagte de projekter, som jeg selv tror er gode. Unik har også et helt specielt sammenhold, hvor alle har ansvar for egne opgaver men står til rådighed og hjælper hinanden, når det kniber. Det er fedt!

Birthe – Senior Supportkonsulent

Hvad laver du hos Unik?

Mit primære ansvar er at tage mig af de daglige henvendelser fra vores kunder. Jeg elsker kontakten med vores kunder, og mange af kunderne har jeg haft dialog med i mange år, hvilket gør, at der også er plads til humor.

Hvor længe har du været hos Unik?

Jeg har været ansat i 20 år. Det er dejligt at være en del af en virksomhed, hvor der sker ændringer og vækst, og hvor man som medarbejder også har mulighed for at udvikle sig.

 

Hvad er det bedste ved dit job? 

Det er den relation, man får til sine kollegaer, især når man som jeg har en stor kontaktflade rundt i hele firmaet. Det gør, at der er mulighed for at samles omkring interesseområder, f.eks. er jeg med i en læsekreds i Unik, hvor vi læser bøger som vi efterfølgende debatterer.

Morten – Product Owner

Hvad laver du hos Unik?

Jeg er en del af team Drift & Byg, hvor jeg som Product Owner har ansvaret for og arbejder med udvikling af produkter til vores kunder. Jeg er med til at sikre, at vores løsninger er gennemtænkte, brugervenlige og skaber mest mulig forretningsværdi.

 

Hvor længe har du været hos Unik?

Jeg har været hos Unik i 23 år. Det er motiverende at skabe værdi for kunderne og at se dem bruge vores produkter, som kan være med til at forandre deres dagligdag.

 

Hvad er det bedste ved dit job? 

Unik er en velfunderet arbejdsplads, som fortsat vækster og udvikler. Jeg har fantastiske kollegaer, både gamle og nye, som alle er med til at gøre Unik til et godt sted at være. Hos Unik er der stor frihed under ansvar, så man kan tilpasse og tilrettelægge sit eget arbejde.

Tom – Infrastrukturkonsulent

Hvad laver du hos Unik?

I mit job hos Unik er jeg en drivende kraft i udviklingen af Unik Hosting og Microsoft 365 til vores kunder. Jeg skal sætte mig ind i ny teknologi og udvælge og sammensætte det, der giver mening og værdi for vores kunder.

 

Hvor længe har du været hos Unik?

Jeg startede som tekniker hos Unik i 2005. Jeg har senere hen været ansat i Intern IT, hvor jeg primært var med til at idriftsætte nye interne IT-systemer. Nu er jeg tilbage i teknikken som Infrastrukturkonsulent.

 

Hvad er det bedste ved dit job? 

Hos Unik er der stor fleksibilitet, og jeg kan selv styre min arbejdstid i forhold til arbejds- og familieliv. Og så er der mange gode kollegaer med plads til at have det sjovt. Der er ligeledes højt til loftet, og man får som regel et ja, hvis man får en god idé.