Efacto

Automatisér og effektivisér arbejdet med leverandørfakturaer med efacto

Partnerskabet mellem Unik Bolig og efacto gør arbejdet med håndtering af leverandørfakturaer nemt og fejlfri for dig. Endda så nemt, at manuelle opgaver kan elimineres og fakturaprocessen klares automatisk. Det er sikkert, at du får en unik løsning.


Solid erfaring inden for ejendomsadministration

Vi har et solidt proof-of-concept med 25 års erfaring inden for e-faktureringsløsninger. Samtidig har vi markedets mest gennemprøvede løsning til effektivisering af leverandørfakturaer inden for ejendomsadministration. Det kan vi sige med sikkerhed, da efacto hver dag hjælper DEAS, Domea, CEJ, Newsec, AAB, KAB, Heimstaden mf. med at identificere og rette leverandørfakturaens fejl og mangler – uden behov for manuel involvering og indtastning.

Vores partnerskab med Unik Bolig er velfunderet, og vi kender allerede jeres åbne og valide indkøbsordrenumre, projektkoder, referencer mv.


E-fakturaløsninger til ethvert behov

Markedet har talt. efacto har lyttet. Vores tre løsninger baner vejen for det moderne digitale kreditorbogholderi og løser jeres fakturaudfordringer.

 

InvoiceFirewall:

InvoiceFirewall sikrer, at samtlige indkomne leverandørfakturaer lever 100% op til jeres fakturakrav, inden de rammer Unik Bolig. Vi har kørt millioner af leverandørfakturaer igennem InvoiceFirewall. Baseret på den viden ved vi, at op imod 40% kræver rettelser i større eller mindre grad.

Tallet er på tværs af brancher, men gør sig også gældende inden for ejendomsadministration. InvoiceFirewall sørger for, at fejlene bliver rettet automatisk. Samtidig hjælper den dine leverandører med at fakturere dig korrekt.

Vores erfaring og omfattende kreditorkartotek i jeres branche gør, at vi har oplysninger på langt de fleste leverandører. Derfor ved vi, om leverandøren kan sende en e-faktura, hvormed vi kan efterspørge den. Bliver der sendt en PDF-faktura, kan vi naturligvis også hjælpe med at konvertere den til en e-faktura.

Læs hvordan InvoiceFirewall løser fakturaudfordringerne her.

PDFtoX:

Læn dig tilbage samtidig med at PDF-fakturaer automatisk bliver konverteret til e-fakturaer. Send PDF’en per e-mail, som du plejer, hvorefter vores scanningsmotor klarer resten og omdanner den til en e-faktura. Afslutningsvis sender vi fakturaen til dit ønskede modtagerpunkt. Unik Bolig og efacto står for integrationsarbejdet.

Læs hvordan du nemt omdanner en PDF-faktura til en e-faktura her.

ERPintegrator:

Ønsker du at sende og modtage dine e-fakturaer direkte til Unik Bolig gennem VANS, Nemhandel eller PEPPOL? Så er ERPintegrator den nemmeste løsning for dig. Du skal blot vælge, hvordan du vil forbindes og et dataformat, der passer.

Læs hvordan du nemt sender og modtager e-fakturaer til Unik Bolig her.


Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om efactos løsninger? Så udfyld formularen her.