EWII

Få automatisk tilmelding af elaftaler med EWII

Som boligudlejer har du ofte mange lejere, der flytter ind og ud af dine boliger. Det betyder mange til- og frameldinger af elaftaler. Det kan give en stor mængde administrativt arbejde, og kan koste mange penge i elregninger og gebyrer.

Med en automatisk administrationsaftale hos EWII sparer du en række arbejdsgange, som svarer til adskillige minutter ved hver flyttehåndtering. Det giver dig tid til andet og mere nyttigt arbejde.


Om EWII

EWII er med afsæt i Trekantområdet leverandør af el, vand, varme og fiber. De sikrer livets selvfølgeligheder med høj forsyningssikkerhed og vægter, at det skal være nemt at være kunde hos dem. EWII sælger el og energirådgivning til private, virksomheder og offentlige organisationer over hele landet. Varme, vand og fiber sælger de i Trekantområdet.

EWII er med til at forme fremtiden for energibranchen, og spiller en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens intelligente løsninger og fleksible energisystemer for at sikre en optimal udnyttelse af de grønne teknologier. EWII bygger fremtidens fibersamfund og udvikler løsninger til fremme heraf. EWII investerer ansvarligt og fremsynet i udviklingen af vores fælles samfund.


Fordele ved en administrationsaftale hos EWII:
  • Optimering af tid og administrationsprocesser
  • Digital og automatisk proces
  • Sikker overførsel af data i forhold til GDPR
  • Fast kontaktperson i Erhvervsservice

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål til integrationen i Unik Bolig? Så er vi klar til at hjælpe dig.