Unik Bolig

Unik Bolig indgår aftale med norske Unloc

Samarbejdet vil betyde øget effektivisering og sikkerhed og bidrage til mindre CO2-udslip og færre omkostninger for ejendomsadministratorer og boligselskaber på tværs af landegrænserne.

Digitalisering og effektivisering

— Digitalisering er ikke blot et spørgsmål om at fjerne papir i administrationen, men drejer sig også om at gøre hverdagen lettere for dem, der bor i ejendommene og dem, der står for driften af dem. Derfor har vi indgået et samarbejde med den norske virksomhed Unloc, som leverer digitale låsesystemer, der supplerer de eksisterende, fysiske nøgler, siger Knud Møller, Markedsdirektør i Unik Bolig.

Unloc kommer med en spændende løsning til Unik Boligs kunder

Unloc har udviklet en neutral platform som aggregerer adgangskontrolsystemer og smart locks, og som betyder, at brugere kan samle alle deres nøgler i én og samme app. De, der ejer eller administrerer ejendom, behøver ikke længere fysisk at administrere nøgler og adgang eller at være låst til én leverandør af adgangskontrol. Samarbejdet vil tilbyde Unik Boligs kunder et digitalt adgangssystem, som skal sikre, at kontrol og administration af nøgler og adgang er sikker og nem.

 

Læs mere om Unlocs løsning her.