Unik

Unik og Logicmedia fusionerer

Efter 10 års succesfuldt samarbejde rykker Danmarks største hold af digitale kompetencer inden for bolig- og ejendomsadministration sammen under fælles ejerskab. Den samlede virksomhed bliver mere end 200 medarbejdere fordelt på kontorer i Vejle, Aalborg og København.

”Unik og Logicmedia er begge førende PropTech virksomheder med forskellige styrkepositioner og kompetencer inden for hver deres område. Vores IT-løsning, Unik Bolig, har fokus på den samlede brancheløsning til boligadministration, og er igennem de sidste 10 år blevet integreret med Logicmedias skarpe løsninger til digital ejendomsdrift og decentrale medarbejdere.”, siger adm. direktør i Unik System Design, Jens Find og fortsætter:

”Når vi smelter vores virksomheder sammen til et fælles ejerskab, bringer vi kompetencer sammen, som kan løfte de eksisterende synergier og sammen udvikle nye stærke og spændende produkter. Det vil løfte vores samlede produktudvalg til et nyt niveau til gavn for vores kunder.”

Tonni Bjerregaard Rasmussen og Thomas Tverskov Kjær, stiftere og ledere af Logicmedia, bliver medejere og en del af ledelsen i den samlede virksomhed. De ser også store muligheder i fusionen: “Der er et stort behov for mere digitalisering. Med et fælles ejerskab, en større organisation og en samling af vores kompetencer og viden har vi det bedste afsæt for at lave endnu bedre og mere sammenhængende produkter til vores mange kunder. Vi har et ønske om sammen at kunne udbrede intelligent digital boligadministration, og vi glæder os til at være med til at løfte de muligheder med det samlede hold.”

I 2011 købte Unik 50% af Logicmedia og siden da er Logicmedia vokset fra 6 til 34 medarbejdere og Unik fra 80 til 170 medarbejdere. Det betyder at efter fusionen er der mere end 200 medarbejdere som udelukkende fokuserer på digitale løsninger til boligadministration og advokater.

Unik Boligs markedsdirektør, Knud Møller, er også meget begejstret for fusionen: ”Med fusionen øger vi investeringerne i fremtidens løsninger. Vi vil bruge softwaren mere intelligent, fordi vi nu ikke længere skal integrere, men kan produktudvikle uden begrænsninger og skabe nye løsninger, der er bygget ud fra en samlet vision. Vi har fået et stærkere afsæt for fremtidens portaler, optimering af processer, automatiserede løsninger og selvbetjeninger med fuld sammenhæng i Unik Bolig. Denne fusion vil kunne mærkes meget positivt ude hos vores kunder.”

Da Unik og Logicmedia startede samarbejdet tilbage i 2011, var det første store projekt at gøre flyttesyn digitalt. De var de første til at introducere denne opgave digitalt og alene den del har nu udviklet sig til at stå for afviklingen af mere end 25.000 flyttesyn på en dag. De senere år er det også blevet til fælles produkter såsom beboerapp og opgavestyring. Næste fælles produkt er fremtidens portaler, en helstøbt oplevelse for administration, bestyrelse og beboere med fokus på selvbetjening, automatisering og fællesskab.

Evt. spørgsmål kan stilles til adm. direktør Jens Find, Unik System Design, tlf. 27271112, jf@unik.dk.

Fakta:

Unik System Design har 35 års erfaring med brancheløsninger til boligadministration og advokater og er på begge områder Danmarks største leverandør. www.unik.dk

Logicmedia har 15 års erfaring med løsninger inden for boligadministration, som supplerer løsningerne fra Unik med bl.a. digitale flyttesyn, bygningsdrift, automatisering og hjemmesider. www.logicmedia.dk