Inkasso Basis

Inkassosystem

Inkassomodulet giver dig værktøjerne til en målrettet og funktionel behandling af inkassosager. Når du behandler inkassosager i modulet, er der helt styr på opgørelse af kravet og renteberegning.
ajo-ini-1160×890
Gih-map-1160×890

Få et inkassosystem med forskellige faciliteter

Du har funktionerne til den videre behandling af inkassosagen, og flere muligheder til at styre afdragsordninger.

Alt efter inkassotype tilbyder modulet forskellige faciliteter. Har du brug for at begære auktion over en ejendom, har du værktøjerne til det i modulet.

Du kan arbejde med både realkredit- og pantebrevsinkasso eller fx inkasso på ejendomsskat og andre krav, hvor der kan begæres auktion straks. Fra oplysningerne på sagen kan du danne salgsopstilling og de beregninger, der skal foretages i den.

Til sager hvor inkassotype huslejeinkasso vælges, kan du beregne påkravsgebyrer og danne begæring om udsættelse.

Til alle inkassomodulets inkassotyper er tilknyttet de relevante standard-paradigmaer, der opfylder, hvad der typisk er behov for til sagsbehandlingen. Du kan nemt tilføje yderligere standardparadigmaer, hvis du ønsker særlige paradigmaer. Alle paradigmaer kan oprettes med automatiske fremnoteringer, for at lette arbejdsgangen.

Fra Unik Advosys inkassomodul har du desuden direkte adgang til at søge og indberette hos Debitor Registret og RKI, samt til RKI KreditVagt og DataVagt.

adv-kons_695x600

Auto Inkasso

Om du har mange eller få inkassosager, kan du med fordel bruge funktionerne til automatisk behandling af sagerne og dermed spare tidsforbrug og opnå mindre manuelt arbejde pr. sag.

Du kan have flere opsætninger til de automatiske processer og dermed er funktionen præcis så fleksibel, som du har brug for.

Funktionerne til autoinkasso er en overbygning til basismodulet til Inkasso.

cch-695×640

Vil du høre mere?

Kontakt Claus

Kontakt Claus herunder eller ring på +45 39 75 04 21