Unik Bolig
ejendomssoftware

Vores brede udvalg af
modulbaserede løsninger matcher ethvert behov.
Også dit. Både nu og i fremtiden.

Nem og effektiv ejendomsadministration

Unik Bolig er en komplet softwareløsning, der gør hverdagen nemmere for alle, der administrerer ejendomme og lejemål. Uanset om du administrerer almene boliger, erhvervslejemål, andelsboliger eller ejer- og lejemål i det private. Det er den mest anvendte løsning på markedet og bruges af flere end 450 administrationer og over 700.000 lejemål.

Unik Bolig er det ideelle valg af administrationssystem for alle boligorganisationer, og systemet opfylder jeres behov, uanset om I administrerer få lejemål eller mange tusinde lejemål. Det er en samlet løsning med skræddersyede funktioner til gavn for både jeres administration, medarbejdere og beboere.

Unik Bolig indeholder administrationsmoduler, der understøtter arbejdsgangen i administrationen af både bolig- og erhvervslejemål. Det drejer sig eksempelvis om ind- og fraflytning, automatiske varslinger, opkrævninger, varme- og andre fordelingsregnskaber, venteliste, elektroniske indbetalinger og rykkere i forhold til lejelovgivningens komplicerede krav. Desuden får du med Unik Bolig også finans- og økonomimoduler med finans-, kreditor- og debitorfunktioner, der er specielt tilpasset de krav der stilles til håndtering af mange regnskaber på én gang, f.eks. standardkontoplaner, mellemregninger mv.

Det er nemt, at komme i gang med Unik Bolig. Vores stærke hold af konsulenter og supportere hjælper dig på vej igennem hele forløbet. I implementeringsfasen får du tilknyttet egen supporter, som lærer dig og dine arbejdsgange at kende. Ligesom du får adgang til webinarer, onlineundervisning og kurser. Det giver dig sikkerhed og tryghed, og hjælper dig godt i gang med systemet. 

Kontakt os hvis du vil vide mere om Unik Bolig

Unik bolig

Hør mere…

Kontakt direkte eller bliv ringet op

Book et uforpligtende demomøde hos Marianne og få det komplette produktoverblik.

Kontakt Marianne direkte eller lad hende kontakte dig.

Kontakt

Marianne Klink Skov
Unik advosys

Unik Bolig Kurser

Vi holder løbende kurser og webinarer både for blandede grupper og individuelle firmaer og deres medarbejdere. Vi har mulighed for at lave både online og fysiske kurser.

Læs mere

Unik advosys

Webløsninger

Vores brede udvalg af webløsninger i Unik Bolig giver dine kunder adgang til aktuelle og relevante data døgnet rundt. Vi har selvbetjeningsløsninger til bestyrelser, ansøgere, beboere, investorer og driftsfolk.

Læs mere

Unik advosys

Administration til almene boligorganisationer

Med Unik Bolig får I et system med mange automatiseringer, der sparer jer tid på hidtil manuelle processer. Vi har sørget for at gøre boligadministration let og enkelt, så I kan bruge tid på andre opgaver i jeres hverdag.

Læs mere

Unik advosys

Administration af erhverv

For en nem og effektiv administration af dine erhvervslejemål er det vigtigt at have en softwareløsning, der fleksibelt kan håndtere alle de aftaler, som er indgået mellem lejer og udlejer. Med erhvervsmodulerne til Unik Bolig får du optimal hjælp til at styre dine erhvervsejendomme.

Læs mere

Få et overblik over ejendomsadministration med Unik Bolig Akademiet

Med eksperter på sidelinjen har vi udviklet et unikt brancheakademi i fem moduler, som gør dig skarp i ejendomsadministration.

  • Lær din branche at kende på tværs af ejendomstyper og forretningsgange
  • Bliv fortrolig med hvilke lovgivninger, der hersker på hvilke områder
  • Bliv klog på hvad der adskiller de mange ejendomstyper
  • Få overblik over de processer, der ligger hos en ejendomsadministrator

Læs mere om Unik Bolig Akademiet her

Selvbetjeningsløsninger

Væk med manuelle rutiner. Giv dine kunder adgang til aktuelle og relevante data døgnet rundt. En bred vifte af relevante informationer bliver stillet til rådighed, og data bliver automatisk hentet fra Unik Bolig. Det sparer dig for dobbeltarbejde og vedligeholdelse af informationer i flere systemer. Vi har selvbetjeningsløsninger til bestyrelser, ansøgere, beboere, investorer og driftsfolk. Alle vores webløsninger er fleksible og kan opsættes individuelt.

Produkter til ejendomsfunktionærer

Hold styr på alle drift- og vedligeholdelsesopgaver på ejendommen med vores løsninger til ejendomsfunktionærer og andre, der har opgaver i forbindelse med vedligehold af ejendomme. Planlæg og hav altid opdateret overblik over opgaver tilknyttet ejendomme med vores opgastyringsløsning og foretag elektroniske flyttesyn med Isyn. Det hele leveret på ipad eller som app til mobilen og er naturligvis integreret med Unik Bolig.

Hosting- læg din drift i trygge hænder

Vælg en hostingløsning, hvis du vil undgå besværet med at indkøbe og vedligeholde din egen server.

Med en hostingløsning er den månedlige omkostning for din it-drift fastlagt fra starten. Du slipper for at tænke på systemopdateringer, backup, antivirusprogrammer og spamfiltre. Det er alt sammen indeholdt i løsningen. Nye versioner af Unik Bolig får du automatisk installeret. Du får adgang til Unik Bolig og Microsoft Office med en sikker forbindelse via internettet.

Hvis du gerne vil have dine programmer og data hos dig selv
Hvis du ikke ønsker at have dine programmer og data hostet, kan vi tilbyde at levere og installere serverudstyr på din adresse. Vores dygtige teknikere har stor erfaring i at optimere udstyr til Unik Bolig og Microsoft-programmer. Fordelene ved en totalløsning er, at hele din it-løsning er samlet hos en leverandør – Unik.

Nyheder

Hold dig opdateret på nyheder i Unik Bolig, hør om kommende vigtige webinarer og få gode tips fra vores support.

TIlmeld dig her

Kursusprogram

Med vores omfattende kursusprogram, er det nemt for dig og dine kolleger, at holde jer opdateret på Unik Bolig.

Se vores kursusprogram her