Unik

Officielt: Erhvervsstyrelsen godkender Uniks nye bogføringssystemer

Der har aldrig været tvivl, men nu er det officielt. Erhvervsstyrelsen har vurderet, at vores nye systemer lever op til kravene i den nye bogføringslov.

Det betyder, at Uniks løsninger er at finde på Erhvervsstyrelsens positivliste over godkendte standard bogføringssystemer fra 1. januar 2024.

– Det har aldrig været en mulighed, at vi ikke fik den, og vi har virkelig også kæmpet for den. Derfor er det dejligt, at vi nu har fået den. Vores kunder kan altid vide sig sikre på, at vi lever op til gældende lovkrav. Og det stadfæster Unik som kerneleverandør af softwaresystemer til advokat- og ejendomsbranchen, udtaler CEO, Jens Find.

Uniks godkendte, digitale bogføringssystem til advokatbranchen hedder mere præcist Unik Advosys CE/JustiCase  (registreringsnr. fob766214), mens vores system til boligadministration hedder Unik Bolig CE/HabiCen (registreringsnr. fob926280).

Det er resultatet af en kæmpe bedrift, der markerer halvandet års hårdt arbejde med udfordringer, udskydelser og store forandringer i Unik.

– Det har været en kæmpe opgave at nå hertil. Vi har hele tiden følt os sikre på, at vi fik godkendelsen, men jeg vil gerne sende en kæmpe ros og anerkendelse til alle mine afdelinger. Jeg er stolt af, hvad vi har opnået siden sommerferien 2022, udtaler Tonni Bjerregaard Rasmussen, der er produktdirektør i Unik.

Kundernes digitale hverdag er en topprioritet i Unik, og certificeringen er med til at understrege, hvor meget vi går op i det.


Læs også: Unik sætter ny retning – ny teknologi, nye produkter og nye ambitioner.