Unik

Unik sætter ny retning – ny teknologi, nye produkter og nye ambitioner

Vi er derfor glade for at kunne løfte sløret for at Unik bygger to nye produkter som Software-as-a-service (‘SaaS’). Tankerne startede op til fusionen med Logicmedia i foråret 2021, og derefter igangsatte vi de største investeringer nogensinde i vores historie.

“Vi investerer i helt nye ambitiøse produkter, brug af nye banebrydende teknologier, tilføjelse af nye kompetencer, udvikling af hvordan vi arbejder, hvordan vi arbejder med vores kunder, og hvad vi kan tilbyde vores kunder. Det er den største investering og forandring i Uniks historie. Vi er nået rigtig langt, og vi er overbeviste om, at det er det bedste for at Unik kan holde sig relevant både over for vores kunder og medarbejdere i det lange løb”, Jens Find, CEO i Unik.

Over de sidste 10 år er det at drifte en IT-platform blevet væsentlig mere krævende især i forhold til IT-sikkerhed, og brugerne efterspørger højere tilgængelighed og mobilitet. Samtidig kommer der mere og mere fokus på effektivisering af den digitale hverdag gennem automatisering, digitalisering og selvbetjening, og det kræver, vi gentænker opbygningen af vores produkter, når det kommer til processer og integrationer.

“Som vores kunders IT-partner er vores ambition, at de skal fokusere på proces og forretningsudvikling i hverdagen i stedet for på IT og systemer. Vores kunder stoler på vores evne til at innovere og udnytte vores brancheekspertise til at etablere benchmark for, hvordan software kan automatisere deres forretningsdrift. Udvikling af to banebrydende SaaS-produkter, HabiCen og JustiCase, er en del af den næste store innovation af Unik, med fokus på øget sikkerhed og driftseffektivitet. Vi har udviklet på den nye platform og produkterne over de sidste to år, og vi glæder os til snart at kunne begynde at fremvise dem til vores kunder”, Tonni Rasmussen, Produktdirektør i Unik.

Software as a Service er en cloudbaseret måde at levere software på, hvor brugeren blot skal bruge en internetforbindelse for at kunne tilgå SaaS-produkterne og altid har altid den nyeste version samtidig med at Unik har styr på IT-driften omkring produkterne.

De to nye produkter, HabiCen til ejendomsadministation og JustiCase til advokatbranchen, bliver løbende implementeret i en hybrid overgang fra henholdsvis Unik Bolig og Unik Advosys, og det bliver med fokus på  automatisering, selvbetjening og digitalisering i de nye produkter.

De nye produkter er en del af Uniks godkendte bogføringssystem, som tilbydes fra 1. januar 2024.


Læs også: Erhvervsstyrelsen godkender Uniks nye bogføringssystemer