Solutions that work for you

Effektiv overblik ud til yderste arving

Få de rigtige redskaber til en målrettet og effektiv dødsbobehandling. Med Unik Advosys’ dødsbomodul får du et effektivt overblik ud til yderste arving.
ajo-ini-1160×890
jurist-1160×890

Få en mere effektiv behandling af dødsboer

Uanset om du har få eller mange dødsbosager, er det vigtigt at have de helt rigtige redskaber til en hurtig og effektiv sagsbehandling. 

Du arbejder målrettet med behandling af dine dødsboer.  Registrer alle vigtige oplysninger om dødsboet, arvinger, aktiver og passiver, og hvordan arven fordeles. Dødsbomodulet effektiviserer desuden din sagsbehandling med automatisk udbetaling af arv og postering i kassekladden.

Når du vælger Unik Advosys, får du en samlet standardløsning, hvor du genbruger de indsamlede oplysninger, så du sparer tid på indtastning.

124 af de 149 autoriserede advokater bruger allerede vores veludviklede dødsbomodul, når de skal håndtere størstedelen af markedet for dødsboer.

hus_banner_1920x1080

Integration til Skifteportalen

Få automatisk hentet registrerede krav direkte fra Skifteportalen

adjusted_1160x890-tom-ann-daniel

Dødsbomodulet sikrer jer en målrettet og funktionel behandling af jeres dødsboer

Du registerer alle vigtige oplysninger om dødsboet, arvinger og får dannet en skematisk oversigt over arveforholdene med stamtræ oplysninger.

Oplysningerne til åbningsstatus indtaster du løbende, så de er klar til, at du skal aflevere åbningsstatus. Programmet genbruger oplysningerne til boopgørelsen, som du let indlæser en standard til. Derefter skal du redegøre nærmere post for post, for at få en opgjort bobeholdning. Du kan vælge at taste posterne til boopgørelsen eller hente posterne fra sagens kontokort til boopgørelsen.

Boafgiftsberegning foretager systemet ud fra de oprettede slægtskabsoplysninger på arvinger og testamente, ligesom du kan beregne afgift ud fra de særlige muligheder med at en velgørende afgiftsfri organisation betaler afgiften for andre arvinger.

Modulet klarer også bodelsopgørelse, ved skifte efter førstafdøde.

Til insolvente boer anbefaler vi desuden konkursmodulet.

cch-695×640

Vil du høre mere?

Kontakt Claus

Kontakt Claus herunder eller ring på +45 39 75 04 21