Inkasso

Inkasso Basis

Inkassomodulet sikrer dig en målrettet og funktionel behandling af dine inkassosager. Når du behandler inkassosager i modulet, er der helt styr på gældsposterne, renteberegninger og afdragsordninger.

Alt efter inkassotype tilbyder modulet forskellige faciliteter eksempelvis oplysninger om en pantsat ejendom til brug for realkredit- og pantebrevsinkasso

På baggrund af sagens oplysninger kan du udskrive alle relevante dokumenter og inkassoskrivelser til debitor fra Uniks udbyggede skabelonsamling. Skrivelserne har desuden tilknyttet faciliteter til automatiske fremnoteringer.

Der er også faciliteter til udskrivning af frivilligt forlig, amortiseringsplan og kreditaftale. Sammen med amortiseringsplanen kan du evt. udskrive de FI-kort, der passer til aftalen, så den efterfølgende bogføring næsten sker automatisk.

Fra Unik Advosys inkassomodul har du desuden direkte adgang til at søge og indberette hos Dun & Bradstreet og RKI, samt til RKI KreditVagt og DataVagt.


Auto Inkasso

Hvis du har mange ensartede inkassosager kan du med fordel automatisere behandlingen af ensartede inkassosager og udføre massebehandling af sagerne. Reducer rutineopgaverne og ikke mindst tidsforbruget til dem helt væk.

Du kan have adskillige automatiske processer, som opsættes med bl.a. renteberegninger, udskrivning af inkassoskrivelser og afdragsordninger.

Autoinkassomodulet er en overbygning på Inkasso basis, som derfor er en forudsætning.


Vil du høre mere?

Inkasso er et af de moduler, der har virkeligt mange funktioner, så tøv ikke med at booke os til en demo fysisk eller via Teams. Kontakt Claus fra Unik Advosys i dag.