Solutions that work for you

Konkursmodulet til dit sagsstyringssystem, sikrer effektiv konkursbehandling

Konkursmodulet giver dig de helt rigtige redskaber til en effektiv sagsbehandling. Få de helt rigtige redskaber til hurtig og effektiv konkursbehandling.
1160×890-ann
640×426-datalab-17

Til dig, der behandler konkurssager

Du får overblik over de anmeldte krav og du kan arbejde med anmeldelserne med de standard-oprettede statuskoder i konkursordenen. Statuskoderne gør det let at udvælge krav til prøvelse, tilføje indstilling og efterfølgende godkende eller afvise krav.

Derudover kan du med fordringslisten sortere og summere helt, som du har brug for. Du kan desuden håndtere debitorer nemt og enkelt, for hurtig at få sendt denuntiation. Og både kreditor- og debitoroplysninger vil kunne importeres fra en Excel fil, med en ganske enkel opsætning.

Flere smarte funktioner til konkursbehandlingen

Du kan tilføje alle de skabeloner til kreditorinformation (cirkulæreskrivelser) som du har brug for udover de allerede medfølgende standarder. Der er værktøjer til at håndtere udsendelsen på mail.

Du kan også oprette oplysninger til boopgørelsen med forskellige værktøjer, ligesom du vil kunne genbruge sagens posteringer i dit boregnskab. Boopgørelsen håndterer også momsregnskabet.

Udlodningsberegning sker i forhold til de godkendte anmeldte krav og i konkursordenen, og udlodning kan foregå via Unik Advosys Konkursmodul. Der er desuden mulighed for tilknytning af modul til betalingsagent, så udlodning sker til modtagers Nemkonto.

Til modulet medfølger en udbygget standard paradigmasamling.

1160×890-tom-ann-daniel
cch-695×640

Vil du høre mere?

Kontakt Claus

Kontakt Claus herunder eller ring på +45 39 75 04 21