Dokumenthåndtering

Med dokumenthåndteringen i Unik Advosys har du fleksible muligheder, både når du danner dokumenter og e-mails på sagen og hvad angår den efterfølgende journalisering.

Flettemetoderne tilbyder overførsel af såvel informationer fra sagen som fra felter på sagerne, I selv kan definere – flet til Word og Excel er derfor meget fleksibel og I kan meget let selv tilpasse skabeloner, så de passer præcist til jeres formål. I kan selvfølgelig også flette direkte til e-mails.

Layoutet er naturligvis helt som I ønsker det, som en del af vores startassistance tilbyder vi layouttilpasning af skabelonsamlingen.

Når du sender e-mails med vedhæftede filer definerer I selv, om de i samme proces skal konverteres til pdf, beskyttes med kode eller sendes som de er.

Unik Advosys sagsmappe, som er centralen for al korrespondance og notater på sagen, giver et fantastisk overblik. I kan til- eller fravælge kategoriseringer af indholdet, ligesom I kan oprette undermapper, styre dokumentversioner, bilag og meget mere. Kronen på værket er søgeredskabet og filtreringsfaciliteter, som giver jer det perfekte overblik over sagens akter.