Online kursus on demand

Kom godt i gang med Unik Bolig

Online kurset er for nye brugere af Unik Bolig. Kurset sikrer optimal brug af programmet og bidrager til standardisering af arbejdsgange.
Gih-map-1160×890
1160×890-meeting-smiling

Kom godt i gang med Unik Bolig

Fordi det betaler sig at gøre det rigtigt fra starten

Kursusdeltager kommer hele vejen rundt om Unik Bolig: Fra opbygning af programmet til logikken bag lejerstrengen, over essentielle forretningsgange som fx ind- og fraflytning, månedsprocedure og opsætning af lejekontrakt.

Kursister bliver præsenteret for begreberne finansenhed, kontoplan, bogføringskladde og saldospecifikation. De får også et indblik i workflow, breve og erindringer - og meget mere.

Online kurset sikrer oplæring i optimal brug af Unik Bolig og standardisering af arbejdsgange. Derudover sparer I også tid på én til én oplæring af nye brugere af Unik Bolig.

Vi har udarbejdet en minidemo, der giver dig en fornemmelse af, hvordan online kurset 'Kom godt i gang med Unik Bolig' ser ud.

Kom godt i gang med Unik Bolig

Nu online

Online kurset indeholder en blanding af tekst, skærmbilleder, aktiviteter og videoer, der understøtter og supplerer hinanden. Det består af 27 videoer og deltagere får mulighed for at prøve de forskellige aktiviteter, hvor de kan teste sig selv.

En af kursets aktiviteter er bl.a. et krydsord, som du nu kan prøve. Tag testen og se om du kender begreberne i Unik Bolig

TMO-1160-890
computer-1213×495

Har du spørgsmål?

Bestil kursus

Sikrer optimal brug af Unik Bolig og spar tid på én til én oplæring allerede i dag.

Bestil adgang og hjælp din kollega godt i gang med Unik Bolig.