Smart LookUp

Opslag på kontakter i Unik Bolig gjort hurtige og automatiske

Smart LookUp

Et værktøj der i markant grad vil reducere tidsspild på manuelle opslag og unyttig søgen.

Smart LookUp

Opslag på kontakter i Unik Bolig gjort hurtige og automatiske

Smart LookUp

Et værktøj der i markant grad vil reducere tidsspild på manuelle opslag og unyttig søgen.

Smart LookUp – lille app, stor besparelse

Bruger du ualmindeligt lang tid på at lede efter informationer om lejere eller ansøgere i Unik Bolig, når disse henvender sig? Så vil du opleve, at Smart LookUp er et værktøj, der i markant grad vil reducere tidsspild på manuelle opslag og unyttig søgen.

Smart LookUp er en letvægtsapplikation, der installeres lokalt som et selvstændigt program, og som interagerer direkte med Unik Bolig. Programmet har til formål at imødekomme langsommelig informationssøgning om kontakten.

I modsætning til manuel informationssøgning i Unik Bolig, foretager programmet smarte opslag direkte i Unik Bolig baseret på én enkelt oplysning om den henvendende kontakt.

Opslaget returnerer herefter stamdata på kontakten. Herved spares der tid på søgninger i kontaktlister, fejlopslag og navigering i Unik Bolig.

I modsætning til manuel informationssøgning i Unik Bolig, foretager programmet smarte opslag direkte i Unik Bolig baseret på én enkelt oplysning om den henvendende kontakt. Din telefonløsning (f.eks. Skype for Business) registrerer det indgående opkald, og Smart LookUp laver opslaget i Unik Bolig, så du bare skal koncentrere dig om dit opkald. Smart LookUp viser dig, hvem der ringer, og du kan med ét enkelt klik åbne deres stamdata i Unik Bolig.

“Vi oplevede, at vores kunder i høj grad ønskede et værktøj, der kunne reducere det manuelle arbejde ved opslag i Unik Bolig – derfor udviklede vi Smart LookUp”

– Jan Risum-Hansen, Dataspecialist

 

Hvordan virker det?

I Smart LookUp kan man ved manuel indtastning udføre hurtige opslag i Unik Bolig.

Smart LookUp kan også automatisk slå et markeret nummer eller mail op ved brug af ‘søg’-genvejen.

Efter kontakten er blevet fundet i Smart LookUp, kan Stamdata åbnes i Unik Bolig.

 

Andre funktioner

Smart LookUp kan også vise yderlige information om søgeresultaterne. Disse informationer kan ændres i indstillingerne, og det er muligt at få tilføjet nye felter ved efterspørgsel.

Smart LookUp tillader hurtig kommunikation med et valgt nummer eller mailadresse ved brug af ‘Ring op’-genvejen eller den dedikerede ‘Ring op’-knap.

Brugervenlig og kompatibel

Smart LookUp er et yderst simpelt værktøj at benytte, og kommer med få, simple indstillinger der bl.a.  tillader viderestilling for Skype.

Smart LookUp er kompatibel med Unik Bolig version 4 og nyere.

Smart LookUp er desuden udstyret med en genvejstast, så hvis et tlf-nummer er markeret, kan brugeren ringe op direkte fra sit fortrukne telefon system.

• Skype4business
• 3
• Totalview
• Telia
• 3 XC
• Flexfone
• Andre løsninger kan produceres ved forespørgsel

Automatisk søgning

Smart LookUp udfører præcis det samme opslag som ved en manuel indtastning. I Smart LookUp-vinduet sker opslaget automatisk som følge af en opringning fra en gyldig kontakt.
Smart LookUp er kompatibel med mange forskellige telefon- løsninger, f.eks. Skype for Business.

“Med Smart LookUp sparer vi tid. Vores søgning efter kontakter er meget nemmere nu. Når kunderne ringer ved vi på forhånd, om det er én vi kender i systemet, således vi kan yde en professional service.”

– Projektleder hos Heimstaden

Kontakt os hvis du vil vide mere

Unik bolig

Hør mere…

Kontakt direkte eller bliv ringet op

Kontakt Louise direkte eller lad hende kontakte dig for at høre mere om Dataspecialisternes produkter.

Kontakt

Louise Scheer