Unik Advosys

Kan du bruge hjælp til at huske genvejene i Unik Advosys?

Advokater rundt om i landet kan nu nyde godt af et specialdesignet genvejstastatur til Advosys. Unik har i samarbejde med danske Logickeyboard designet et tastatur, der gør Advosys advokatsystemet lettere at benytte og hurtigere at lære. Der er nu intet behov for at skulle lære genveje udenad eller lede efter funktioner, og det frigiver ressourcer til vigtigere opgaver.

I samarbejde med Logickeyboard kan vi nu tilbyde et specialdesignet genvejstastatur til Unik Advosys. På tastaturet viser vi 37 af de mest brugte genveje i Unik Advosys. De 37 nøje udvalgte genveje er farveinddelt og printet direkte på tastaturet, så alle funktioner er lette at forstå. Tastaturet har et enkelt og stilrent design, så det let kan bruges som et almindeligt tastatur uden for Advosys.

Tastaturet er ergonomisk designet med 8o hældning, lavprofil chassis samt lette og lydsvage taster og passer perfekt til fx en rollermouse. Derudover er der to indbyggede USB-porte til mus, opladere, USB-stik o. lign. Der kræves ingen installation og tastaturet kan sættes direkte i computeren.

Prisen for et Logickeyboard er kr. 949,- med tillæg af moms og fragt.

Yderligere detaljer om tastaturet

– Specialdesignet til Advosys

– 37 æstetisk farveinddelte genveje for let betjening

– Tilgængelig til PC

– To Indbyggede USB 2.0 porte til eksterne tilslutninger

– Forbindelse: USB-ledning med kabellængde på 1,5 meter – ingen installation krævet.

– Tastaturet er bygget i en ergonomisk 8° hældning med lavprofil chassis

– Komfortable taster med scissor-switch funktion

– Lang holdbarhed: Tasterne er bygget til at holde til 10 millioner tasteanslag

– Dimensioner: 44,6 cm x 15 cm x 3 cm.

– Vægt: 950 gram