Unik Advosys

Ny version af Unik Advosys

Vores advokat software Unik Advosys 5.6 er blevet præsenteret for vores medarbejdere i sidste uge, og nu er versionen klar til jer med mange spændende nyheder.

Med versionen får du blandt andet:

Login via Microsoft konto
Slip for at huske brugernavn og password med verificering via Microsoft konto.

Compliant sagsoprettelse
Dette nye modul tilbyder en webklient til let oprettelse af såvel klient som sag, uden du behøver at være logget ind i Unik Advosys eller være på kontoret. Faciliteten understøtter både den centraliserede sagsoprettelsesproces og processen, hvor hver opretter sine sager. Modulet er allerede solgt til de første kunder.

Salærforslaget
Nyt skærmbillede til at arbejde med salærfordelingen, der kan gemmes og redigeres flere gange, inden udfakturering sker.

Udvidet e-Boks og SMS kommunikation
Leverer nu også til arvinger, debitorer og kreditorer.

Forældelse i inkasso
Nyt skærmbillede til kontrol af eventuel renteforældelse i inkassosager

P nummer håndteres i CVR integrationen
Med håndtering af P nummer får du en bedre funktion med virksomheder, der har flere afdelinger og adresser.

Derudover indeholder versionen udvidelser til Dynamisk fakturering, ny Excel-rapport med visning af uafregnet tid, handelsmodulet anvender købesum som ejerskiftesum og mange andre nyheder.

Se versionsavisen for den fuldstændige beskrivelse

Husk, at du kan bestille et Tips & Tricks kursus tilpasset jeres behov. Vi afholder også gerne kurset online, hvis det passer bedre for jer. Kontakt vores kursuskoordinator Mai-Britt Willberg på mwi@unik.dk eller tlf.: 76 42 11 44 for at booke en tid og høre mere om mulighederne.